Finnair med vintersalg til Asia

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Senest i går presenterte vi Qatar sitt vintersalg, og vi kan vel regne med at flere selskaper vil følge etter i de neste dagene. I dag presenterer vi Finnair sitt vintersalg til Asia. Og det er gode priser å finne både i Economy- og Business Class.

I forhold til Qatar sitt salg, har du bedre tid på deg hvis du vil reise med Finnair. Billettene må bestilles før 18. januar. Reiseperiodene varierer etter destinasjon, så det må du heller sjekke ved å gjøre en prøve-booking.

Som vi skrev om i oktober, er Finnair i en prosess med å fase inn splitter nye Airbus A350 fly. Det første er mottatt og satt i trafikk. Flyreiser med A350-flyet startet 21. november 2015 til Shanghai, deretter følger rutene til Bangkok og Beijing henholdsvis 24. desember 2015 og 6. januar 2016. Datoene for de andre rutene, inkludert Hongkong og Singapore, blir snart kunngjort. Rutene til Bangkok, Hongkong og Singapore kommer til å betjenes av både Airbus A350- og A330-fly. Vær oppmerksom på at Airbus A350-flyet vises som 359 i Finnairs bestillingsmotor.

Nedenfor ser du destinasjoner, klasser og fra-priser for deres vintersalg:

2312 132612 14Finnair har også et enveistilbud til Bangkok:

2612 15

Du kan gå til tilbudene på Finnair sine internettsider ved å klikke på denne linken.

Finnair har sitt eget bonusprogram som heter Finnair Plus. Finnair er også medlem i One World alliansen, så er du medlem i et annet bonusprogram innenfor denne alliansen vil du opptjene bonuspoeng ved å fly med Finnair.

Her er det flere destinasjoner i Business Class som er meget gode tilbud å utnytte seg av. Så her er det bare å sørge for å bestille før 18. januar. God tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *