Finnair øker kapasiteten til Lisboa, Alanya og Brussel

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

På grunn av høy etterspørsel vil Finnair øke antall avganger fra hjemmebasen i Helsinki til Lisboa i Portugal og Alanya i Tyrkia denne vinteren. Kapasiteten til Brussel får også et løft ved å bytte til en større flytype.

Finnair fløy første gang til Lisboa i sommersesongen 2018. På grunn av høy etterspørsel kommer flyselskapet nå til å ha daglige avganger året rundt. Den økte frekvensen til Lisboa gir en total kapasitetsøkning på 70% for den kommende vintersesongen.

Finnair kommer også til å fly til den populære feriedestinasjonen Alanya i Tyrkia denne vinteren. Den ruten vil ha to ukentlige avganger i perioden 28. oktober 2018 til 31. mars 2019. Dette er første gang flyselskapet flyr året rundt til den tyrkiske middelhavskysten.

Til Brussel med Airbus A330

Finnair øker også kapasiteten til Brussel fra og med 31. oktober ved å sette inn en Airbus A330 på en av sine avganger onsdag og lørdag. Dette gir plass til flere passasjerer og mer cargo mellom de to hovedstedene. Det åpner også for muligheten til å fly skikkelig business class med seter som kan legges helt ned.

Finnair Airbus A330 business-klasse
Fra 31. oktober kan du fly business class med Airbus A330 mellom Helsinki og Brussel to dager i uken.

– Kapasitetsøkningen kommer som et svar på høy etterspørselen og ønsker våre kunder både i Norden og i Asia, sier salgsdirektør Juha Järvinen i Finnair.

Vil du lese mer om Finnair finner du flere nyheter og anmeldelser i arkivet vårt.

Forsidefoto: silviakille / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *