Opptjene flere bonuspoeng med Marriott Bonvoy

Opptjene flere bonuspoeng med Marriott Bonvoy

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Marriott Bonvoy er ute med en ny kampanje som belønner medlemmer med ekstra bonuspoeng per opphold.

Mens de fleste av oss pent må holde oss hjemme, er kampen om kundene blant flyselskaper og hotellkjeder hardere enn noen gang. Med et allerede høyt prispress tar både flyselskaper og hoteller i bruk bonuspoeng for å lokke kundene tilbake. Nå er Marriott Bonvoy ute med en ny kampanje hvor de lokker med 2 500 ekstra bonuspoeng per opphold. I tillegg får du 5 000 ekstra poeng etter opphold nummer to.

Det er ingen begrensning på hvor mange ganger bonusen utbetales i kampanjeperioden, som varer fram til 18. oktober 2020.

Marriott Bonvoy

Husk å registrere deg

For å ta del i kampanjen må du registrere deg på denne siden. Du opptjener bare ekstra bonuspoeng på opphold som er gjennomført etter registreringen. Du opptjener ekstra poeng på maksimalt ett rom per opphold, men det er ingen begrensninger på hvor lenge oppholdet må vare. Du kan med andre ord bytte hotell hver natt for å få maksimal uttelling for kampanjen.

Ifølge våre britiske kollegaer på InsideFlyer.co.uk, som er eksperter på hotellprogrammer, ligger verdien av 2 500 Marriott-poeng på mellom 150 og 175 kroner. Kampanjen har med andre ord en ikke ubetydelig verdi, men som vanlig med slike kampanjer er det kortere opphold som relativt sett gir høyest avkastning. Man kan spørre seg hva tanken bak denne strategien er, da man skulle tro at hotellene ønsket at gjestene skulle bo lengst mulig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *