Fly ofte med Norwegian mellom 1 juli og 31 des og få en langrute-billett

Norwegian Boeing 787 Dreamliner

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Medlemmer av Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward, vil nå kunne få en ekstra tur-retur billett til en valgfri destinasjon på langrute-nettverket. Reiseperioden vil være hele 2017, med unntak av påske, sommer og jul. Dersom man bor et sted uten direkte rute til ønsket destinasjon, vil man også få inkludert en tur/retur innenriksbillett med Norwegian som korresponderer med langdistanse-billetten. Det betyr for eksempel at om du bor i Tromsø og skal fly til New York så får du hele reisen: Tromsø – Oslo – New York – Oslo – Tromsø. Billetten du får er en LowFare +, så den inkluderer bagasje og setereservasjon.

Man kvalifiserer seg ved å fly minst 10 tur-returreiser (eller 20 enkeltreiser) og tjene minst 1 500 CashPoints på flybilletter. Kvalifiseringsperioden er fra 1. juli til 31. desember 2016. Du kan lese FAQs og vilkår på denne linken.

På den linken vil du også kunne se tips til hvordan du raskest mulig kan tjene 1500 CashPoints på flybilletter.

Denne muligheten kommer i tillegg til eksisterende «rewards» hvor medlemmer får en ny fordel for hver sjette reise. Rewards er CashPoint boost, gratis Fast Track, gratis setereservasjon eller gratis bagasje i minst 12 måneder.

Les mer om «rewards» på denne linken.

Norwegian Reward hadde en lignende kampanje i 2015, hvor flere tusen medlemmer fikk en ekstra ferie til en valgfri destinasjon og reiseperiode når de ønsket. Norwegian håper det samme vil skje som en følge av årets kampanje.

Har du lest vår sammenligning av EuroBonus og Norwegian Reward? Du finner den på denne linken.

Kommentar

  1. Sivert Sund sier

    Dette var et dårlig «tilbud». 20 enkeltreiser er OK og forståelig. Men krav om opptjening 1500 Cashpoint gjør at de færreste får «gleden» av tilbudet. På mine 10 siste Norwegian-reiser har jeg opptjent til sammen 509 poeng. Dette til tross for at jeg har 8-10% Cashpoint-boosts.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *