Flyr konkurs – har ikke lyktes med ny finansieringsplan og styret begjærer oppbud

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flyr lyktes ikke med ny finansieringsplan og styret har tirsdag kveld konkludert med at det dessverre ikke finnes alternativer for videre drift.

Selskapet vil onsdag morgen begjære oppbud. Alle Flyrs flygninger er innstilt og billettsalget er stanset.

Dette er en trist dag. Vi prøvde. Vi ga alt vi hadde av energi, kunnskap og erfaringer, men det var dessverre ikke nok.

Jeg vil beklage til gjester som får ødelagt sine reiseplaner, samarbeidspartnere som må omdisponere sine ressurser, aksjonærer som taper på sin investering og ansatte som plutselig står uten jobb. Det er smertefullt å skuffe så mange. Samtidig vil vi takke alle som har heiet på oss, reist med oss og samarbeidet med oss. Det har gitt oss stor motivasjon til å gi gode opplevelser til våre gjester.

Jeg er imponert over den positive energien, arbeidsgleden og energien alle som jobber i Flyr har utvist hele tiden. Deres neste arbeidsgiver er heldige.  

Erik Braathen, grunnlegger og styreleder i Flyr.

Flyr har hatt gjentagende utfordringer med likviditet som har medført at vi har måtte gjøre nødvendige kortsiktige disposisjoner som har svekket oss langsiktig. Selskapet har siden før jul jobbet med å finne løsninger for å skaffe nødvendig kapital til en alternativ finansieringsplan. Den oppdaterte forretningsplanen har hatt til hensikt å redusere risiko ved over 50 prosent av kapasiteten ville vært sikret, i form av charteroppdrag og utleie av fly og mannskap til andre, kombinert med noe mindre produksjon på eget rutenett og til de mest populære reisemålene.

Tusen takk til de alle som har valgt å fly med oss det siste halvannet året. Tusen takk for at dere tok så godt imot oss og for alle heiaropene. Vi kommer til å savne dere alle og beklager på det sterkeste til dere som blir berørt av at vi nå er nødt til å gå inn for landing. Vi oppfordrer alle som har bestilt billett hos oss til å kontakte sitt kredittkortselskap for refusjon.

Brede Huser. administrerende direktør i Flyr.

Bobestyrer overtar alt ansvar for Flyr. Selskapet vil dele kontaktinformasjon på www.flyr.com så snart den blir tilgjengelig.

Det har vært et privilegium å få være en del av ledelsen i dette selskapet med så mange kompetente, motiverte og serviceinnstilte mennesker. Alle i Flyr både i lufta og på bakken har hele tiden jobbet hardt for å bygge et nytt og moderne flyselskap som kundene elsker – og det er laginnsats på sitt aller beste.

Brede Huser. administrerende direktør i Flyr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *