Flyr åpner for salg av flybilletter gjennom reisebyråene

Flyr Boeing 737-800

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flyr har inngått samarbeid med det globale distribusjonssystemet Amadeus om salg av flybilletter. Med denne løsningen på plass kan kunder nå også bestille sin reise med Flyr gjennom reisebyråer i Norge. 

Flyrs enkle og moderne digitale løsninger har blitt godt mottatt av kundene. Flyr var første flyselskap i verden som baserer seg fullt ut på IATAs nye bookingstandard “ONE Order & NDC”. Samarbeidet med Vipps har også bidratt til en enkel innlogging og betaling.

Svært mange har lenge ønsket å bestille sin Flyr-billett via sitt reisebyrå. Vi er veldig godt fornøyde med at vi gjennom et samarbeid med Amadeus har fått på plass en distribusjonsløsning som gjør at vi kan tilby bestilling gjennom reisebyråer i Norge. Dette er et viktig for at vi skal nå ut til enda flere reisende, ikke minst i bedriftsmarkedet, og større andeler av reisemarkedet i Norge.

Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Flyr har i lengre tid jobbet med å få på plass en løsning for distribusjon gjennom reisebyråene. Amadeus er første samarbeidspartner, og løsningen som åpnes i første omgang er en såkalt «Light ticketing», som gjør at reisebyråer som benytter Amadeus også kan selge reiser med Flyr til sine kunder. Dette er et første steg, og løsningen vil gradvis bli videreutviklet utover høsten med et mål om at Flyr skal være tilgjengelig i alle de store reisebyråenes portaler.  

Reisebyråer som ønsker å koble seg direkte opp mot Flyr kan gjøre dette via NDC, og gjennom dette oppnå enda flere fordeler. Flyr arbeider også med å ferdigstille et web-basert verktøy for reisebyråer som vil gi tilgang til administrasjon, rapporter og ytterligere funksjoner.

Foto: Flyr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *