Forbedret EuroBonus-opptjening hos Singapore Airlines

SQ EB

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Singapore Airlines har lenge vært et av de rauseste Star Alliance-selskaper på bonusopptjening til EuroBonus. For eksempel får man 200% poeng på alle billettklasser på Business Class hvor andre er helt nede i 100% for billigste Business Class-billettklasse.

Henger du ikke helt med i begrepene? Poengberegningen regnes ut fra flydd distanse. Så hvis vi sier at distansen du skal fly er 6 000 miles, så vil du få 6 000 EuroBonus-poeng på kontoen ved 100% opptjening, og 12 000 poeng ved 200% opptjening.

For reiser i  Economy Class har selskapet gitt 100% opptjening i alle billett-klasser bortsett fra de 4 laveste, hvor man ikke har fått poeng i det hele tatt. Dette gjør Singapore nå noe med. Fra 1. mai får man nå poeng i alle billettklasser. Ikke så mye riktignok, men bedre enn ingenting.

For billettklassene Q og N vil man nå opptjene 50% av flydd distanse. Altså 3 000 EuroBonus-poeng om vi bruker eksempelet over. For de 2 billigste billettklassene V og K gis det nå 10% EuroBonus-poeng. Det vil da si 600 EuroBonus-poeng med samme eksempel.

Tabellen nedenfor viser EuroBonus-uttellingen hos Singapore Airlines i de forskjellige billettklasser

SQ EB chart

Utsnittet er sakset fra EuroBonus sine internettsider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *