Forbedret EuroBonus-opptjening hos Singapore Airlines

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Singapore Airlines har lenge vært et av de rauseste Star Alliance-selskaper på bonusopptjening til EuroBonus. For eksempel får man 200% poeng på alle billettklasser på Business Class hvor andre er helt nede i 100% for billigste Business Class-billettklasse.

Henger du ikke helt med i begrepene? Poengberegningen regnes ut fra flydd distanse. Så hvis vi sier at distansen du skal fly er 6 000 miles, så vil du få 6 000 EuroBonus-poeng på kontoen ved 100% opptjening, og 12 000 poeng ved 200% opptjening.

For reiser i  Economy Class har selskapet gitt 100% opptjening i alle billett-klasser bortsett fra de 4 laveste, hvor man ikke har fått poeng i det hele tatt. Dette gjør Singapore nå noe med. Fra 1. mai får man nå poeng i alle billettklasser. Ikke så mye riktignok, men bedre enn ingenting.

For billettklassene Q og N vil man nå opptjene 50% av flydd distanse. Altså 3 000 EuroBonus-poeng om vi bruker eksempelet over. For de 2 billigste billettklassene V og K gis det nå 10% EuroBonus-poeng. Det vil da si 600 EuroBonus-poeng med samme eksempel.

Tabellen nedenfor viser EuroBonus-uttellingen hos Singapore Airlines i de forskjellige billettklasser

SQ EB chart

Utsnittet er sakset fra EuroBonus sine internettsider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *