Første Best Western Plus hotell i Oslo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I januar 2017 åpner det første Best Western Plus hotellet i Oslo – Best Western Plus City Hotel! Etter ombygning og oppgradering bytter My City Home Hotel navn og åpner dørene som et trendy og moderne hotell midt i Oslo sentrum.

Hotellet har totalt 50 rom og studioleiligheter med de fasiliteter dagens reisende ønsker seg og et romslig og trendy lobbyområde som inviterer til sosialt samvær. I underetasjen er det veganske spisestedet Fristelse Café & Bistro med alle rettigheter, allerede blitt veldig populært. Best Western Plus City Hotel ligger i en klassisk bygård fra 1858 i Kvadraturen, vegg-i-vegg med Høyskolen Kristiania, få meter fra Karl Johans gate og det meste av Oslos severdigheter.

Stas

”Det er veldig stas å få et Best Western Plus hotell midt i Oslo sentrum,” sier Hege Ramm, Country Manager for Best Western Scandinavia i Norge. ”Her vil gjestene nyte godt av hotellets moderne fasiliteter og et høyt servicenivå, og beliggenheten midt i sentrum av byen vil tiltrekke seg mange av våre internasjonale og nasjonale gjester.”

”Vi valgte Best Western som samarbeiderpartner fordi vi vil inngå samarbeid med en kjede som har god branding over hele verden, samt at vi likte konseptet til Best Western Plus,” sier Imran Amin, daglig leder for Best Western Plus City Hotel. ”Vi har allerede mange stamgjester, og med lojalitetsprogrammet Best Western Rewards vil vi knytte disse og mange nye stamgjester tettere til oss.”

Den sentrale beliggenheten til hotellet gir nærhet til alt man måtte ønske av kultur, uteliv, shopping og forretningsliv, og det er kun fem minutters gange til fjorden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *