Bonusfeber er med på første flytur i nye SAS Business Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I dag, 17. februar, er virkelig en merkedag i SAS-historien. Klokken 12.20 tar «Erik Viking» av fra København som flight SK909 til New York, som første flytur med nye kabiner. «Erik Viking» er flyet som nettopp har gjennomgått en massiv kabinoppgradering, og som ble vist frem på et presseevent i København i går.

Jeg har booket plass i business class, og dersom WIFI fungerer optimalt i luften, kommer jeg til å poste live-oppdateringer fra flyet på Bonusfeber-forumet. I tillegg kommer en fullstendig test så snart jeg lander i New York.

BP

Kom gjerne med spørsmål og kommentarer i forumet underveis, så skal jeg svare så godt jeg kan!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *