Oi oi oi, @Eddie47 dette ser virkelig godt ut, lunchen her var makrell i tomatx1stk+kalkun skiverx1stk med 1 kaffe kopp. Håper du kompenserer med en skikkelig salat, så er helsen godt ivaretatt, selv om reisefeber`n din er så og så 37 grader flat. Tolker dette som frokost nr 2, eller lunch Ble jeg mett av lunchen på kontoret? Ja. Er jeg misunnelig på deg @Eddie47 , og skulle ønsket meg bort fra kontoret i dette øyeblikket? SUPER JAAAAA(lært av barna nå de virkelig brenner for et JA) Bon appetit
Fett, sukker og alkohol. Får du kaffi (koffein) so får du i deg alle dei fire matgruppene. Bra SAS veit å levere sunn kost til kundane sine.
Det er den vanlige maten ....tror jeg spiser laks hver gang. Laksen fra Skandinavia er bedre enn på returen.
Tenker alltid at jeg skal bunkre opp et lite arsenal med drikke når de er ute med vogna, men feiger bestandig ut og ender opp med rødvin og brus eller en annen patetisk bestilling. Ser at mr Eddie er av et ganske annet kaliber. Tips til hvordan karakterbristen min kan kureres eller bøtes på mottas med takk. God tur videre!
Må være oppdrettsfæsk fra Marine Harvest eller litt Salma fra Bremnes Seashore, tror du SAS Catering har handlet laksen på trippel trumfen
Fått et knall tilbud.... https://www.nrk.no/hordaland/kallar-tilbake-tre-tonn-laks-etter-funn-av-farleg-bakterie-1.14734292
Å komme inn i United Club på EWR er ingen lett affære .. Det står SK*G på boardingpasset mitt fra Bergen .. men siden det var SSSS på det fikk jeg nytt hos United på EWR .. der skrev de ikke Gull .. og da sa det stopp i Loungen .. opp med gullkortet .. det hjalp ikke siden det ikke sto Gold på det lokale boardingpasset .. Surkjærring! Da er det godt å ha en sønn med gull som kunne gjeste meg inn .. dette hjelper ikke: SAS Gullkort United innland First men en sønn med EBG hjelper .. Og her er smekkfullt