Hjemturen da. IFE, samt wifi var i orden. Denne gangen var telefonen fullastet med Netflix sånn i tilfelle. Duken kom på bordet og jeg gamblet på oksekjøttet. Har jo lest at det er litt hit and miss, men jeg liker å gamble. Gevinst denne gangen! Relativt mørt, og ikke overkokt. De gratinerte potetene derimot….. hva med å koke de før servering? Forretten var… for å bruke ett uttrykk jeg har leste her på forumet; tørt på tørt. Ost - en av de var spiselige. Den andre var helt tydelig muggen. Servert med appelsinmarmelade. Dessert - gjetter på ostekake. Bestått. Kaffe og Baylies. Fikk 4-5 timer søvn, ikke så dårlig men jeg slet med å finne sweet spotten. Jeg har det for meg at tempen varierer veldig i mellom flighten? Andre som merker dette? På vei over til SFO var det rett og slett grisevarmt til tider. Frokost - spiste noe av osten og noe frukt. Ikke lett å smøre dypfryst smør på skiva.