Litt sen goto gate på skjermen (halv time før) tatt i betraktning at man skulle gjennom passkontroll gjorde at jeg ble litt småbekymret, men nå klokken 20:01 er vi nesten i mål med boarding. Det borger for avgang til nominell tid. Ingen pri boarding effektuert, men de fleste satt da vi kom vandrende inn så vi kom først og boarding startet minuttet etterpå. Irsk mannskap, så her skal det nok bli fri flyt tenker jeg
Kabinbagasjen. Med standard elektronikk, diverse, badebukse og shorts. Det viktigste i tilfelle storkofferten reiser sin egen vei.
Vakker tirade om hvor håpløse ymse systemer kan være. Kjenner gang på gang elendigheten, og tenker hvor ille systemene er for utrente. Haugevis i vår bransje som reiser rundt, men det er tilfeldigvis ikke de som skriver systemene...
Avreisen fra Oslo ble litt forsinket da vi ble å vente på innkommende fly. Kjipt, men jeg syns det er bra for de som kommer. Har selv vært i samme situasjon.
Crewet var enestående. Ingen tvil om at de hadde det gøy på jobb, smilte og lo seg i mellom og det smittet selvsagt over på hvordan de behandlet passasjerene. Jeg sier ja til flere Irer i SAS.
Personlig hoppet jeg lett over kuben, men fruen tok en, og var godt fornøyd. Det var kylling, søtpotet, rødkål og noen ubestemmelige grønnsaker. Tenk det...
Vi er vel inne på hotellet, greit rom med utsikt til runway, det får vi dessverre ikke så mye glede av. Her er sen kveld og lite folk, noe som merktes på immigrasjonen, den gikk som smurt. Bagasjen var begynt å rulle ut etter at vi hadde tatt marsjmerket for å komme oss fra flyet og til bagasjebåndet. I kjent SAS stil så kom vår bagasje sent, trass i priority tag og EBD merkelapper. Jaja.
Hilton Garden Inn, Digital Key. Gikk inn i lobbyen, tok opp telefonen og først sa den at hm... Så gikk jeg ut av digital key, og da ble symbolet oppdatert, voila! Der var det lastet. Kult! Vi gikk inn i heisen og digital key lot oss aktivere denne og velge vår etasje. Kult! Kom til rommet, og Digital Key lot oss åpne rommet, Kult! Så langt fantastisk! Vi gikk på rommet og fant ut at det var litt tidlig å legge seg, så vi ville ta en tur opp i baren for en night cap. Dette ble en utfordring, for uansett hva vi gjorde så kom vi ikke tilbake til å velge activate elevator... Heldigvis kom en vennlig sjel og trykket på etasjen for skybar for oss. Dette må fikses Hilton, har dere i hele tatt prøvd det?
Hadde dog en litt spesiell opplevelse. Dere lurer sikkert på hvorfor jeg ikke har postet buffeen? Da jeg gikk for å ta bilde av den og samtidig ta med meg en Danish, så kom en kar bort til kakefatet før meg, tok opp klypen for å servere seg med i høyre hånd. Kikket litt på utvalget, plutselig begynner han å flytte på wienerbrød og crossainter med venstre hånd, altså *uten* serveringstang.... Til slutt tar han et wienerbrød med tanga I høyre hånd, legger fra seg tanga og går. Det er så vilt at jeg ble taleløs...
Da er det snart boarding. 23 timer flygning med 55min bakke kontakt i Singapore. Får litt flashback til JNB-BKK-TPE-ICN-SFO-SAN i 2005, jeg var bra sliten da, og yngre. Nuvel, setene har jo blitt bedre siden den gang da
Noen nevnte for en tid tilbake at det ikke ble servert Satayspyd ombord og lurte på om det var «forbedret» vekk. Jeg kan informere at det serveres fortsatt som appetizer på en stappfull maskin til Singapore.
Etter en time i SQ nye biz er jeg enig med de som ikke liker løsningen. Dette med skrå til fothvile funker veldig dårlig . Ikke minst blir det dumt når leselyset er motsatt av hvordan man blir sittende.
Som dere sikkert har skjønt, så poster vi nå fra 11000 meters høyde. Fruen og jeg er skjønt enige om at det er meget bra internet. Servicen er utmerket. Skjønt, en pussig ting er at iallefall her bak i 2 etasje, så har de bare en trolley Og den tar da en midtgang i gangen. Konsekvense er at jeg får mat lenge før frua.