Aner ikke, kan ikke huske jeg har bestilt det der frivillig, men når en Singpore Girl sier jeg har gjort det, så har jeg vel det da...
Noen som vet om det er mange av måltidene man kan booke via Book the Cook som de har på The Private Room loungen? Vi flyr Sin-Cph i first, og har lyst å prøve lobster thermidor. Men ser at noen skriver at denne kan også bestilles i The Private Room? I så fall ser jeg for meg at det er bedre å bestille den der, og evt "spare" slik at jeg kan velge andre retter på flyet. Er vel lettere å få til hummeren direkte fra restauranten enn på flyet?
Fra vinterens Australiatur: FRA-SIN: Bresse chicken with morel polenta, roasted zucchini, asparagus and jus. Denne var veldig god! Muligens et knepp overstekt kylling, men det er bedre/tryggere enn understekt, når man er på en ørten timers reise til down under. Passet bra til champisen, gitt...
Neste leg: SIN-SYD Citrus steamed sea bass with lettuce purre, legumes, radishes and sunflower seeds in citrus vinaigrette: Fisken var svært smakfull, det samme var sausen (på tross av ordet lettuce). Disse "legumes" aner jeg ikke hva var, annet enn "belgfrukter", men de funket også. Artig kontrast, konsistensmessig, men noe tørt i lengden. Absolutt et bra måltid, det var nok det beste på disse flightene. Og her passet det veldig bra med champis.
Mine valg på SIN-CPH (F) den 9/4, samt standard forrett og desserter: Laks og Caviar: 8/10 BTC Hel (to halve) hummer Thermidor med ris/hvitløksbrød: 9/10 Sjokoladeterte med alkoholiserte kirsebær og is: 11/10 !! Oster: 7/10 (kunne vært mer tilbehør) Mer kirsebær og is: 10/10 Frokost: 8/10 BTC Posjerte egg: 7/10 (naturlig om du vet litt om posjering) Tilbehør scampi og hash browns: 8/10
Jeg spiste der rett før seks på ettermiddagen, og da var det bare lunsjretter. Var sikkert mulig å be om det, men jeg fikk bare utdelt en forholdsvis kjedelig lunsjmeny.
Mine BTC: FRA-SIN: Artichoke-tomato crusted loin of lamb in thyme sauce, French beans with bacon, and gratin potatoes. Anbefales på det sterkeste, beste kjøttet jeg noen gang har fått servert i luften. SIN-FRA: Den famøse lobster thermidor. Den var rågod da jeg spiste, men har forstått at det er litt bingo. Tilbehøret var godt, men ikke imponerende. SIN-FRA frokost: Warm waffle with strawberry coulis, fresh berries and mascarpone cheese. Yummi for meg og andre søtnoser. Om du ikke vil ha søtt til frokost, velg noe annet.
Hadde kylling i rød karri, angusburger og en indisk rett forrige uke. Alt var supert og den røde karrien var mitt beste flymåltid ever. Smakte også på noen av de andre rettene, og oppsummerer enkelt at SQ business har det høyeste nivået på mat jeg har smakt. Setene derimot stod til stryk. Hadde fremste sete på både 350 og 380 (vanlig på 777), men kunne ikke både legge ned ryggen langt nok og strekke ut beina om jeg ikke la meg på skrå. Det ble enten sitting eller ligging (med to-tre ekstra puter hentet fra andre seter), og når jeg skal holde meg våken i 12 timer på dagfly var ikke det noen vinner. Servicen var tipp topp men jeg velger nok andre selskaper framover pga setene.
Hadde kun mulighet til å bestille fra kokken på SIN - CPH i F. Fikk hummer til hovedrett, hadde ikke sjanset på at jeg skulle få det i private room. Den var god, spør du meg - fikk to små halve, noe flyvertinna påpekte at ikke var rutine, hun mente jeg hadde vært heldig. Skylles fint ned met et par glass Krug. Til frokost hadde jeg bestilt angus burger, og tenkte også å snike meg til noe dim sum fra a la carte. Jeg var så mett at jeg ikke fikk meg til å bestille noe dim sum. Burgeren var jeg ikke særlig fornøyd med, alt for tørr, gjerne for mye stekt. Riktignok var kabinen full, men med kun 4 pax burde de to klare å servere den bedre enn det. Hvis de var i tvil om jeg var en rar asiat som liker alt kullsvart, kunne de vel spurt meg (jeg er blond og blåøyd btw)
Jeg lurte bare på en ting når man bestiller book the cook, er det slik at man kan velge begge rettene både til middag og f.eks til frokost? eller lunsj og middag? og dette er da bare snakk om "hovedretten" ikke sant, man får først forrett av det som er å velge deretter kommer hovedretten?
Er det bare meg eller kan andre bekrefte at når man går inn på Singapore Book The Cook, så står siden og spinner til evig tid? Dvs kommer ikke inn.