Har selv hatt problemer med å få Book the Cook til å fungere på hjemmesidene til Singapore. Endte opp med å gjøre det gjennom appen deres og det funket greit.
Hei, jeg skrev et innlegg tidligere om hvordan man booker book the cook hos Singapore Airlines men fikk ikke noe svar fra noen så jeg prøver igjen. Kan noen fortelle meg når man bestiller mat hos SQ er det slik at man kan både kan velge hovedrett til middag og frokost/lunsj eller gjelder det bare til middag at du velger? Resten av menyen er obligatorisk for alle om jeg forstår rett?
Du kan velge både hovedretten til middagen på kvelden og til frokost neste dag, feks ved utreise fra Singapore til Europa. Hvis du logger deg på med booking nr på nettsidene til SQ mener jeg valgene blir aktive for de flyvningene der SQ tilbyr book..... Resten av menyen er heldigvis ikke obligatorisk. Og du får ikke kjeft om du ikke spiser om maten din heller. Det er tydeligvis slutt på tvangsspising for de strømpeløse barna i Afrika som var veldig sultne når jeg var ung.....
Nei, litt seriøst. Det varierer hvor mange valg du har på forrett, salat/suppe desserter osv, ut fra om du flyr langdistanse eller regionalt, og hvilke måltid som serveres. Men du vil uansett om du bestiller the cook himself eller ikke få velge litt
Takker, grunnen til at jeg spør er at jeg har aldri reist før med SQ og vet ikke hvordan det fungerer så tenkte at det ville vært greit å spør noen som har prøvd ut dette fra før. Reisen med SQ er Singapore-Melbourne og retur, og Singapore-København.
Ellers kan du jo søke opp tråden der folk skriver om sine erfaringer med måltidene ombord med book... så har du noe mer å gå ut fra hvis du bestiller.
AMS-SIN Lunch: Rawon Beef Selve gryteretten var veldig god, men tilbehøret var litt blandet. Vær forsiktig med de oransje greiene, det er så sterkt at det overdøver alle andre smaker. AMS-SIN Breakfast: Poffertjes (nederlandske pannekaker) Godt over middels fly-frokosten, med unntak av kremen som er noe av det verste sprayboksgreiene jeg har smakt. Pannekakene var veldig gode. Mer enn nok smør, for den som er ekstra glad i det SIN-WLG Brunch: Roast duck with rice God saus, men ikke nok til hele kjøttstykket. Ble derfor for tørt for min smak, særlig når det kommer plain ris i tillegg. Grønnsakene var friske og gode!
Sitter på lounge i LHR etter en fin flyvning i C med SQ. Min sønn booket filet og burger (til frokost...) og tok et par bilder. Filet´en var god, burgeren var "karbonade i rundstykke"...
Hadde begge deler i desember, vel og merke ut av Singapore, men da var det ikke noe å skrive hjem om.. Termidoren smakte rart og biffen var uspiselig.. Min erfaring er at Asiatisk ofte er bra, type Thai red curry o.l.
Samme her. Jeg velger alltid matretter flyselskap kommer fra er kjent for. Asiana=koreansk, ANA=japansk, SIA=singaporsk/malaysisk/thai
Jeg hadde Lobster Thermidor for to uker siden og må si jeg var litt skuffet. Har hørt mange skryte av den, så kanskje jeg bare hadde uflaks, men det blir ingen gjentagelse av den for min del.
Book the cook kan sammenlignes med LHs kjøring til og fra fly med porsche/mercedes. Alt handler om å skille seg litt ut og skaper snakkis, altså PR. Mat er en viktig del av mange kulturer i Asia, særlig i den kanten av kontinentet. Det er ikke overraskende at nettopp flyselskap som SIA og Asiana tilbyr denne typen tjenesten. SIA har i tillegg "Singapore girl". Det er kanskje ikke politisk korrekt nå til dags, men SIA har fått det de er ute etter, PR.
Er Book The Cook noe forskjellig fra muligheten til til å forhåndsbestille mat hos Thai for First og Business passasjerer? eller er det bare ett kulere navn som er forskjellen?