Har bestilt bord her 01.12. Tar det som et naturlig stopp på veien fra Trøndelag til Ullevaal. Har dere noen særskilte anbefalinger fra menyen, eller er det bare å gape over så mye man klarer av sild, leverpostei, høner og æbleflesk?
Tenker du på Slotskælderen....? Spis det du har lyst på - «pek- og eder skal få». Husk å be om snaps til randen
Dette ble en meget blandet opplevelse. Starten var katastrofal, med fullt kaos helt utpå gata, sure servitører og opplevelsen av å bli totalt oversett. Vi ankom til kl 14 som avtalt, og først litt over kl 15 fikk vi lov til å bestille drikke. Denne tiden var fordelt med ca 1/3 venting på å få tildelt bord/få kontakt med en ansatt, og 2/3 venting ved bordet på å få bestille. Vi måtte til slutt vinke/rope bort en kelner, ellers hadde vi nok sittet der enda. Maten og akevitten var meget god, og serveringen effektiv når vi først kom i gang. Det er sannsynligvis en av de travleste dagene i året, men når de smykker seg med "anno 1797" burde det ha vært tid til å etablere et minimum av rutiner for å håndtere dette.