God formiddag fra SK949 til Toronto! Førsteinntrykket fra A321 LR er bra, så er spent på resten av opplevelsen. Det legger en liten demper på det hele at man må ha på maske hele turen.. Spent på hvor hardt det håndheves her i biz.. For å være på den sikre siden, er det vel bare å spise og drikke mest mulig.. Boarding tok en stund, da det er fullt bakover her, så bra purser mente man måtte utnytte tiden og få i seg litt drikke.
Hei fra SAS innlandskantine. Her drikkes det Frydenlund og Carlsberg fra boks og livet leker. SVG om et par timer og gladmatfestival for alle penga i helga
Og etter min mening er Egon langt verre enn sitt rykte. De lager ingen ting selv. I det hele tatt. All driten de serverer finnes også i frossen-disken i nærmeste matbutikk, og blir akkurat like dårlig om man lager det i mikrobølgeovnen selv istedet for å betale 200 kr til Egon for å trykke på start-knappen på mikro'n.
Ja, det gjør jo alle de store kjederestaurantene, det er jo ikke noe nytt der, men du får det til å høres ut som om det er grandis de serverer
Har gjort det en gang på en tidligere arbeidsplass i en sånn mikrobølgovn med stekepanne inni. Det anbefales ikke
Noe riktig må jo Egon gjøre, siden vanlige folk flest spiser der. De er flinke på beliggenhet, artig(?) interiør, og mat hvor også de fra landsbygda kan finne noe de ikke synes er alt for skummelt. Alle som er med kan spise det de vil, uavhengig av hvilket kjøkken man liker best. Det er bra det finnes et tilbud også for de som ikke er så fisefine, tenker jeg da. Så kan de gå på show i Spektrum, gå på Karl Johan, spise på Egon Byporten, som også er frokostrestaurant på hotellet de bor på, Scandic Byporten, og klage på at det ikke er noe fint i Oslo. Før de reiser hjem der de kommer fra. Sist jeg spiste på Egon var da SAS hadde sånn kampanje hvor jeg fikk 20k poeng for å handle på 20(?) steder hvor man fikk Eurobonus-poeng. Jeg fikk bekreftet fordommene mine, men ble også positivt overrasket.