Jepp, men dessverre bare en ledig. Så da blir det enten veldig koselig eller så får vi ta middagsluren på skift. Bemerk; @Stuttfeiten før lunsj
Hvorfor tar dere ikke en tur inn til Zurich by og nyter den istedenfor den kjedlige triste loungen på flyplassen
Altså, hva i all verden tenker du på?!! De er på et hotell/restaurant med mat og vin i verdensklasse. Er ikke noe vits å dra til byen da. Sveitsere er jo stort sett lite vennligstilt mot utlendinger å
Forskjell på folk, men en dobbel wienerhagle med sur rødvin har jo sin sjarme det og. Ydmyk og misunnelig hilsen fra pølsekøa i the survival of the fittest lounge @ OSL.
Åå! Detta var godt! @Travellingalf har kontroll på menyen, og godt er det, for eg var lost etter sorbet i champagnebad. (Mistenkjer at bilda kjem i omvendt rekkefølgje.)
Herrefred, kor misunneleg...kremt...glad eg er på dykkar vegner Det ser rett og slett strålande ut! Kos dykk vidare
Det der salget med ZWIZZ pågår det enda? Det er søren meg verdt det bare for å få i seg den lunchen der! Sjalu!
Hvorfor er det ingen som har fortalt meg at det er så så slitsomt å fly First?! Nå har det gått så langt at først måtte jeg legge meg nedpå i ett rom midt i loungen midt på flyplassen, og nå måtte jeg tilkalle heksedoktoren for å fikse "hostesaft"? En F-billett burde komme med en advarsel: Kan Medføre Trøtthet og Nedoverbakke i Uregelmessige Former, gjerne kjent som MTNU. Jeg forstår veldig veldig godt at de har pauserom her når det er på denne måten det skal foregå. Enda godt vi har fem timer til her i lokalet før nærmere tolv ombord... Swiss - jeg elsker dere, men dere er fremdeles langt fra perfekte. Og det burde dere være med de lokalene og utgangspunktet dere har her i Zürich.
Dere må dessverre slite litt for godene og når gevinsten er så bra så er det vel verdt slitet?? Forøvrig synes jeg dette er på høyde med flypornoen dere leverte til AKL .. og tilbake ..
Kor lenge ut på dagen kan ein be om frokost før forespørslane går over til dårleg folkeskikk? Er det greitt så lenge ein nettopp har vakna? Kva er egentlig forskjelen på eit snøre og ein hyssing? @Travellingalf, er det middag snart?
Kaffe og frokost er det første man skal ha når man våkner .. i dette tilfelle kan du bytte ut kaffen med champagne ..
Done! Betjeninga var ikkje så veldig "på" når vi åt lunch (tenke seg til å måtte be om påfyll av vatn!!), men no er det drikkepress. Vanskelig å seie nei når dei begynner å skjenke påtår før dei spør om ein vil ha. Vi er fem pers i loungen (tre nordmenn og ei norddame), og ca 9 i terminalbygget her. Ja, også dei tilsette i tillegg. Og vi har endå god tid før boarding. @Travellingalf og Knut, siste par ut
Og så er karane ferdige med den fyrste middagen. Før maten hadde vi oss ein god, timelang cowboystrekk for å la magemusklane bygge opp litt krefter. Og så, gjekk vi til bords. Biff tartar: Marinert hjortekjøt: Soppsuppe frå den nærmaste skogen: Alpelam: Sveitsisk ost (med og utan hôl): Og så gløymde vi å ta bilde av appelsinisen, men den var jækla god: Så, kva gjer vi det neste to timane fram mot boarding? Prøvar meir vin? Kanskje noko brunt i glaset til @Travellingalf?