Nå kan du stemme på ditt bonusprogram i årets Freddie Awards!

Nå kan du stemme på ditt bonusprogram i årets Freddie Awards!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er igjen tid for det årlige Freddie Awards. Her kan du stemme fram din favoritter bonusprogrammer for fly og hotell, kredittkort og flere andre kategorier.

Freddie Awards kan for den som ikke har hørt om det, gjerne beskrives som bonusprogrammenes Oskar-utdeling. Den prestisjetunge utdelingen ble grunnlagt i 1988 av InsideFlyers grunnlegger Randy Petersen. «The Freddies» er oppkalt etter den britiske luftfartsentreprenøren Sir Freddie Laker, blant annet kjent som grunnleggeren av Laker Airways i 1966.

Formålet med prisutdelingen er å sette fokus på lojalitetsprogrammer i reiselivsbransjen. På den måten ønsker man å oppmuntre selskapene til å konkurrere og være innovative, noe som skal komme reisende til gode.

Norwegian Reward har de siste årene vunnet flere Freddie Awards.

Du kan avgi din stemme på denne nettsiden.

Din stemme teller!

Stemmegivningen er delt inn i tre regioner: Amerika, Europe / Afrika og Midtøsten / Asia / Oseania. Du kan avgi stemme i alle regionene og det spiller ingen rolle hvor du bor. Du vil finne selskapene i de regionene hvor de er hjemhørende. Du finnes for eksempel SAS, KLM og Lufthansa i den europeiske avstemmingen, mens Delta og American Airlines ligger i den amerikanske.

Du avgir dine stemmer på Freddie Awards’ nettsider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *