Freddie Awards: Norwegian Reward vinner nok en gang for årets beste bonusprogram

Freddie Awards

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

For andre år på rad vinner Norwegian Reward prisen for årets beste bonusprogram i Europa og Afrika. Dette skjedde ved årets Freddie Awards som ble avholdt i Seattle torsdag kveld.

Freddie Awards, eller «The Freddies» som det ofte kalles, er en av de viktigste prisene et flyselskap kan vinne. Grunnen er at det er de reisende som helt og holdent avgjør hvem som vinner i de forskjellige kategoriene.

Freddie Awards 2018

I år var hele 223 kandidater med i avstemmingen og det ble avgitt mer enn 4,2 millioner stemmer. Stemmene kom fra 237 forskjellige land verden over.

Norwegian Reward vinner for andre år på rad

Torsdag kveld ble prisene for årets Freddie Awards delt ut i Museum of Flights i Seattle. Der kunne Norwegian Reward for andre år på rad ta hjem prisen for «Best Program of the Year» for flyselskaper i Euroipa og Afrika.

Program of the Year
Det er andre år på rad at Norwegian Reward kan smykke seg meg tittelen «Program of the Year»

Norwegian Reward fikk faktisk sin første pris allerede i 2016 da de vant i kategorien «Best Newcomer».

Historien om Freddie Awards

Det var Randy Petersen som i 1988 grunnla Freddie Awards. Det skulle være en pris som frekvente reisende ga til flyselskapene ut i fra hvem som ga best service og mest valuta for pengene til sine reisende.

Navnet Freddie Awards kommer fra Sir Freddie Laker, som var en britisk luftfartsentreprenør og grunnlegger av Laker Airways.

Randy Petersen grunnla også papirmagasinet InsideFlyer, hvor InsideFlyer.no og de seks andre InsideFlyer-nettstedene har sine røtter.

Dan Dougherty of Barclays

Norwegian Reward

Norwegian Reward har i dag mer enn seks millioner medlemmer. Hver gang du bestiller en reise med Norwegian eller benytter tjenester fra andre Norwegian Reward-partnere kan du opptjene CashPoints. Disse kan du bruke til å betale nye flybilletter med. Til forskjell fra de fleste andre bonusprogrammer er det ingen begrensninger på bonusreiser, finnes det billetter kan disse alltid betales med CashPoints.

Bruker du også Bank Norwegians kredittkort kan du tjene CashPoints på alt du kjøper. Med Norwegian Reward får du også tilgang til en rekke fordeler, rabatter og ekstra CashPoints når du bestiller leiebil, hotell og andre tjenester. Det er gratis å bli medlem av Norwegian Reward.

Vil du vite mer kan du lese vår guide til Norwegian Reward.

Tjen CashPoints med Norwegian-kortet

Med Bank Norwegians kredittkort opptjener CashPoints tilsvarende 1% av kjøpesummen på alt du betaler med kortet. Er du bevisst på å betale kredittkortregningen ved forfall, kan du tjene mange CashPoints ved å bruke kortet som ditt primære betalingsmiddel.

Videre får du flere CashPoints om du benytter kortet til å kjøpe flybilletter fra Norwegian. Du opptjener 5% av nettoprisen for flybilletten når det er LowFare eller LowFare+-billetter. På alle Flex-billetter opptjener du 20% CashPoints.

I motsetning til for andre kredittkort tilkommer ingen gebyrer når du kjøper flybilletter på Norwegians hjemmeside.

Les gjerne vår guide til Bank Norwegians kredittkort.

Du kan lese mer om prisutdelingen på Norwegian Reward blog.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *