Frequent Traveler University avholdes i juni

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Frequent Traveler University tilbyr 2 dagers kurs som kan lære deg alle de tips og triks du har bruk for når det gjelder å få mest ut av bonusprogrammene til flyselskapene og hotellkjedene. Gikk du glipp av dette når FTU var i Oslo i fjor? Fortvil ikke! Her får du en ny sjanse til å delta og hvis du melder deg på senest søndag 17 april (forlenget med en uke, red anm), kan du oppnå stor rabatt på kurset som denne gang avholdes i Berlin i helgen 10 – 12 juni.

Frequent Traveler University (FTU) blir arrangert på hotellet Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade, som ligger sentralt og bare 1 kilometer fra Berlins Bahnhof Zoo og Potsdamer Platz.

InsideFlyer DK - FTU - Berlin
Frequent Traveler University i Berlin 10-12. juni 2016.

I tillegg til foredrag fra erfarne reisende som deler sine beste tips og triks med deg, vil du samtidig møte andre som har samme interesse som deg og som sikkert også har noen erfaringer og dele.

Så kort fortalt kan du lære hvordan du maksimerer din opptjening av bonuspoeng hos det eller de bonusprogrammene som passer best for deg. I tillegg vil du lære om hvordan du skal få mest igjen for poengene dine når du så skal bruke dem igjen.

Noen av temaene som vil få egne sesjoner er:

  • EuroBonus redemption strategy
  • ITA Matrix: Conception of Mileage Runs Introduction
  • Flight Hacking: Advanced Techniques for Revenue Tickets
  • Luxury in the sky: How to get cheap tickets for the premium classes of Emirates, Etihad and Qatar
  • AAdvantage for Europeans – tips and tricks on how this American frequent flyer programme can be especially useful for point hobbyists and luxury travellers based in Europe!
  • An in-depth look at British Airways Executive Club, Flying Blue and Miles and More
  • Using KVS Tool & Expert Flyer to Search for Fares and Availability (fare construction)
  • Advanced booking techniques for revenue tickets

Du kan lese om hvilke eksperter som skal holde foredragene her.

FTU i Berlin avholdes fra fredag den 10. juni 2016 om kvelden hvor det er en sosial aften for at du kan møte de andre deltakerne. Lørdag og søndag den 12. juni 2016 blir det sesjoner med blant annet temaene nevnt over. Søndagen avsluttes ved lunsjtid.

Hvis du er veldig rask, kan du nå få 30 dollars i rabatt, hvis du melder deg på FTU senest den 17. april. Påmelding kan du foreta via denne linken.

Bruk da følgende rabattkode: FTUEUROPEWOW30

På den samme linken er det også mulighet til å bestille overnatting på det samme hotellet til 159 euro per natt. Men du kan også velge andre hoteller hvis du måtte ønske det.

Så nå har du muligheten til selv å bli ekspert og på en smart måte utnytte bonusprogrammene til å få mest mulig ut av dette. Berlin er jo ikke mer enn en flytur unna. Kanskje du vil legge inn en ekstra dag for å se mer av denne fantastiske byen? Husk at SAS i disse dager har tilbud med 1 million billige billetter, også til Berlin. I skrivende stund kan du få billett fra Oslo tur/retur Berlin for bare 1 516 kroner med SAS. Så meld deg på allerede i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *