Frequent Traveler University kommer til London

Frequent Traveler University

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det virker som en evighet siden vi hadde Frequent Traveler University på besøk i Europa sist, men i år kommer det endelig tilbake! FTU London avholdes 12. – 13. mai 2018.

Frequent Traveler University

Hva kan du forvente?

Frequent Traveler University er en unik begivenhet hvor du som nybegynner kan lære masse om frequent traveler-verdenen og spesielt frequent flyers. Som bonusjeger og milage runner er det alltid hyggelig å dele erfaringer med andre bonusavhengige med samme hobby og lidenskap. I løpet av helgen får du oppleve mange dyktige gjesteforelesere som deler sin viten om opptjening av bonuspoeng, bestilling av bonusreiser og hvordan du bestiller hotellovernattinger og flyvninger billigere.

Følgende forelesere kommer:

Hva koster det og hva er inkludert i prisen?

  • Kaffe og te hele dagen, lørdag og søndag
  • Buffetlunsj og forfriskninger begge dager
  • Internettilgang i møtelokalene
  • To hele dager fylt med innlegg og foredrag

En billett til hele helgen koster £249, men ut januar vanker det rabatter hvis du er raskt ute. Bruk rabattkoden UKEARLY når du registrerer deg og kjøper billett på denne siden.

På betalingssiden kan du bare velge USA og Canada som land, men her er det bare å velge USA som land, en vilkårlig stat og femsifret postnummer, og betalingen vil gå gjennom uten problemer.

Hvor?

FTU London arrangeres på Renaissance Hotel like ved London Heathrow flyplass. Hotellet er en del av Mariott-gruppen. Ettersom overnattinger ikke er inkludert i billettprisen, må du bestille hotell utenom. Du behøver selvfølgelig ikke å bo på akkurat dette hotellet, det er også andre hoteller i nærheten.

Hotel Renaissance
Frequent Flyer University avholdes på Hotel Renaissance ved London Heathrow flyplass

Arrangørene har sikret seg gode gruppepriser for rom på konferansehotellet. Disse prisene er tilgjengelig fram til 18. april for overnattinger mellom 9. og 15. mai 2018.

  • Deluxe Standard £109.00 per room per night based on solo occupancy
  • Deluxe Standard £119.00 per room per night based on double / twin occupancy

Prisen er inkludert frokost, mva og servicetillegg. Rom kan bestilles fra denne siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *