Norwegian har fått driftstillatelse i Argentina

Flyet har parkert ved gaten

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Argentinske myndigheter har i natt norsk tid utstedt driftstillatelse (AOC) til Norwegians heleide datterselskap Norwegian Air Argentina (NAA).

NAA er i ferd med å bygge opp sin administrasjon med nødvendige, myndighetspålagte funksjoner i Buenos Aires og er snart klar for å drive en flyoperasjon underlagt argentinske myndigheter.

sier konsernsjef Bjørn Kjos sier:

Dette er en ny milepæl for Norwegian. Godkjennelsen betyr at vi snart kan tilby argentinere å fly med nye, komfortable fly til en lav pris.

Administrerende direktør Ole Christian Melhus i Norwegian Air Argentina sier:

Norwegian har blitt tatt meget godt imot av argentinske myndigheter som ønsker mer konkurranse i markedet. Nå blir det fullt fokus på å tilby rimelige flyreiser til millioner av passasjerer, noe som vil bidra til å skape nye arbeidsplasser, drive økonomisk vekst og gi økt turisme.

I desember 2017 godkjente det argentinske luftfartstilsynet (ANAC) oppstart av 153 Norwegian-ruter fra Argentina. NAA hadde søkt om godkjennelse for til sammen 156 ruter. Norwegians planer for en betydelig operasjon fra Argentina innebærer både innenriks- og utenriksflygninger. Norwegian har ett Boeing 737-800 basert i Argentina i dag.

Kilde: Norwegian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *