Genialt triks når man reiser med barn!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I forkant av en flytur med baby, valgte et foreldrepar å mentalt avvæpne de øvrige passasjerene. De visste at dette kunne skape problemer, så derfor unnskyldte de seg på forhånd.

Foreldreparet delte ut små poser til alle passasjerene på flyturen. I posene lå det sjokolade, ørepropper og et lite brev med følgende tekst:

Hei fremmede. Mitt navn er Madeline. Jeg fyller 1 år den 17.desember, og det her er min første flytur. Jeg skal prøve å oppføre meg pent, men jeg vil gjerne unnskylde på forhånd hvis jeg mister besinnelsen, blir redd eller får vondt i ørene. Mamma og pappa har pakket denne lille godteposen til deg. I den ligger også ørepropper om du ikke liker min første offentlige serenade så godt som mine foreldre gjør. Ha en fin flytur!

5tFAgm5

Bildet av den lille posen er senere delt hyppig på forskjellige sosiale medier.

Hvordan hadde du selv reagert i en slik situasjon?

Opprinnelig skrevet av Peter Krogh Frausing for www.bonusfeber.dk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *