Fly Business til USA fra København for 6500,- i sommerferien!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Akkurat nå er det noen meget gode priser å finne på billetter i Business Class fra København til USA. Det ser ut til at det er en rekke av de store selskapene som konkurrerer om pris, og dette kommer oss reisende til gode. Selv for oss norske forbrukere som må fly en liten tur til vår nabo i sør vil prisene være tilstrekkelig attraktive til at det er verdt en liten omvei.

De fleste av selskapene flyr ikke direkte fra København til USA, så man må være innstilt på å mellomlande enda en plass i Europa, men til såpass gode priser, og med reiseglede i bagasjen, burde det være kunne oppleves som akseptabelt.

Aller mest attraktivt i skrivende stund er Delta Airlines som flyr direkte fra København til New York. De flyr med en Boeing 757, som kanskje ikke er det mest spennende flyet (og som har en forferdelig 3+3 seating i økonomiklasse). I Business Class har de derimot en bedre konfigurasjon og til en pris av 6573,- (danske kroner) i juli og august blir det straks ganske interessant.

Delta-Booking-1

Delta her et meget bra rutenett i og til USA, og er du villig til å ta en mellomlanding kan du også finne riktig gode tilbud på andre destinasjoner enn New York:

– Boston fra 6906,-
– Chicago fra 7045,-
– Seattle fra 9195,-
– San Francisco fra 9440,-
– Honolulu fra 10597,-

NB! Vær oppmerksom på at dette ikke er full flex-billetter. De kan derfor ikke avbestilles og det kan være gebyr for å gjøre endringer.

Om det ikke frister med Delta Airlines, kan du også finne andre gode priser fra konkurrende flyselskaper, eksempelvis New York:
– Air Canada (transit i Toronto) fra 6739,-
– Austrian (transit i Wien) fra 6722,-
– Swiss (transit i Geneve) fra 6739,-
– Lufthansa (transit i München) fra 6738,-

Her er det verdt å få med seg at om man velger riktige avganger med Lufthansa vil kunne fly verdens største passasjerfly, Airbus A380 over «dammen». Det kan også være verdt å søke ut direkte fra Oslo for å se om man kan finne tilsvarende gode priser.

Delta-Business-2

Som alltid, når slike tilbud dukker opp, lønner det seg å være raskt ute med bestillingen. Om man ikke ønsker å betale ekstra for business class, finnes det i tillegg gode priser også i økonomiklasse.

God tur!

(Artikkelen ble opprinnelig publisert av Daniel Birch på Bonusfeber.dk)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *