Intervju med Didrik M. Cappelen i Quintessentially

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hovedpremien i årets julekalender er ett års medlemskap i Quintessentially Lifestyle, og i den forbindelse har vi intervjuet Didrik M. Cappelen, Chief Concierge & Founder, Quintessentially Lifestyle Scandinavia.

– Hva er Quintessentially?

Quintessentially Lifestyle er et prisbelønt og ledende selskap innen concierge-tjenester. Dette er en tjeneste som er medlemsbasert og firmaet vårt ble grunnlagt i år 2000 av Ben Elliot, Aaron Simpson og Paul Drummond. Vi har siden oppstarten gitt våre medlemmer tjenester som gjør dem i stand til å nyte det aller beste livet har å tilby. Quintessentially er stolte av å ha gitt våre medlemmer våre prisbelønte concierge tjenester gjennom mange år. Vi booker reiser og restauranter for våre medlemmer rundt om i hele verden, vi skaffer billetter til utsolgte konserter eller vi hjelper deg med de beste håndverkerne. Vi tilbyr råd og tips samt eksklusiv tilgang til events både i Norge og i utlandet – i tillegg til en rekke eksklusive fordeler som medlemmene kun får tilgang til via oss. I tillegg til vår Livsstil – og concierge-tjeneste, har vi også 22 søsterselskap i luksusmarkedet for å komplettere Quintessentially Group. Disse søsterselskapene dekker alle delene innen eksklusiv livsstil inkludert reise, eiendom, vin, kunst, luksusvarer, events, PR etc.

Med mer enn 60 kontorer rundt om i verden og med kolleger som snakker over 35 språk, er vi et multinasjonalt og flerspråklig selskap – noe som gir medlemmene både global og lokal service.

Vi bistår våre medlemmer med den aller høyeste kvaliteten på leveransene, og det er også dette som gjør et medlemskap i Quintessentially til noe virkelig eksklusivt.

– Hvem benytter seg av deres tjenester?

Våre medlemmer er urbane, travle og omgjengelige mennesker. Det er privatpersoner med god formue og/eller inntekt, konsernsjefer, administrerende direktører, investorer, arkitekter, journalister, kunstnere, leger etc. Det er både kvinner og menn, fordelt på 60 % menn og 40 % kvinner.

– EuroBonus Diamant-medlemmer kan velge Quintessentially-medlemskap som en av flere medlemsfordeler. Hvorfor bør de velge nettopp Quintessentially?

Ved å velge et medlemskap hos oss, får EuroBonus Diamant-medlemmer tilgang til vår Quintessentially livsstil– og concierge-tjeneste med det beste nettverket i hele verden. Verdien alene burde tilsi at man som EuroBonus Diamant velger Quintessentially-medlemskap! Ett års medlemskap koster nemlig 13 500 kroner. Vi er tilgjengelige året rundt og kommer med tips og råd til alt man måtte lure på, og vi vil også gjøre alt som står i vår makt for å hjelpe våre medlemmer. Vi har Quintessentially Cityguides for nærmere 200 byer/regioner verden over, og vi skreddersyr vår hjelp til hvert enkelt medlem.

I vår verden er TID den aller største luksusen og vårt motto er: The only real luxury is TIME and TIME is what we give!

– Har du noen eksempler på hva dere kan få til for deres medlemmer?

Et britisk medlem ville ha levert blomster til kjæresten sin på en nattklubb i Hong Kong klokken tre om natten. Vi fikk levert blomstene til bordet hennes på det avtalte tidspunktet. En annen gikk tom for bensin utenfor Ritz. Han ringte oss, gikk inn og spiste lunsj og da han kom ut til bilen, hadde den full tank. Av andre eksempler kan jeg nevne:

• Innsettelsen av President Obama, møte og hilse på samt adgang til de riktige ballene.
• VIP Pre-Sale Coldplay billetter
• Nordpolen-ekspedisjonen eksklusivt for Q medlemmer med en ledende ekspert
• VIP-tilgang til Asian Film Awards
• Tilgang til Milano, London og Paris Fashion Weeks
• VIP Tilgang til MTV Music Video Awards, Las Vegas
• Første-rad-billetter til den utsolgte World Tour of Madonna
• Tilgang til Oscar seremonien og after-party
• Tilgang til Grammy Awards og offisielle nachspiel
• Aston Martin on Ice kjøreopplevelse, St. Moritz
• Omvisning i verdens ledende Moderne kunst show, The Armory, NY
• Alle forhåndsvisninger og seminarer ved Sotheby s, Christies og Bonhams
• Billetter og tilgang til VIP-partene under Super Bowl – weekend
• F-1 Grand Prix VIP Hospitality Pakker
• Centre Court billetter til Grand Slam Tennis turneringer
• Hospitality pakker og VIP-tilgang til Manchester United, Arsenal og Chelseas hjemmekamper

– Hva er ditt forhold til bonuspoeng?

Jeg samler vel som de aller fleste, men jeg reiser ofte på reisebyrå-billetter som ikke gir poeng. Jeg samler på Membership Rewards fra American Express – og de har jeg hatt glede av ved mange anledninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *