Godt nyttår og takk for det gamle….

takk for det gamle

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Teamet bak Inside Flyer vil på årets siste dag til å si takk for et flott år. Det har vært en fornøyelse å kunne bringe dere nyheter, reportasjer og reisetilbud direkte hver dag. Takk for din deltagelse.
Inside Flyer har hatt et godt år der vi har nok en gang bevist at vi er det største og beste nettstedet i Skandinavia for frequent travlers og andre som er interessert i reiser. Våre daglige artikler leses av fler og fler. Det er nettopp derfor vi lover at vi skal publisere interessante artikler 365 dager i året.

Vårt forum er også stor aktivet. Her er det mange eksperter og personer daglig deler sin kunnskap. Det du leser, får gratis svar på dine spørsmål, og det er fortsatt ingen forum ikke har vært i stand til å hjelpe.

Inside Flyer vil også rette en stor takk til våre samarbeidspartnere som vi har et aktivt og godt forhold til. Uten dem kunne vi ikke komme opp med de raske nyhetene, ukentlig reisetilbudene, vi lover at du også neste år vil kunne finne spennende arrangementer – så det er bare å holde tritt med nettstedet og forumet.

Igjen en stor takk til våre sponsorer i adventskalenderen:

Avslutningsvis ønsker vi alle godt nyttår og takk for det gamle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *