Bonusfeber.no tester suite på Grand Hyatt Berlin

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Grand Hyatt er ett luksushotell som ligger midt i sentrum av Berlin, rett ved Potsdamer Platz. Etter en 25 minutters taxitur fra Tegel flyplass, havnet jeg midt i ett VIP kaos utenfor hotellet der en samling av oljesjeiker med politieskorte gjorde det litt utfordrende å sjekke inn.

Ett par sjeiksikkerhetskarer med solbriller innendørs sent om kvelden holdt meg under oppsikt da jeg endelig fikk komme frem til innsjekkingsskranken. En hyggelig ung dame kunne fortelle at jeg var blitt oppgradert til ett clubrom, men siden jeg hadde brukt en oppgraderingsvoucher og fått bekreftet en suite, spurte jeg om hun kunne se dette i bestillingen, noe hun ikke kunne. Hun ba en manager ta en titt og minutter senere var jeg på vei til suiten min.

Suiten var en Grand Suite King, som er den laveste suitekategorien hotellet har. Tipper at oljesjeikene hadde okkupert de større suitene.

Suiten var på 50m2 og jeg kunne umiddelbart se at de ikke hadde spart på pengene da de innredet suiten. Hele to Bang Olufsen TVer i 40.000 kroners klassen hver var deler av møblementet, en på soverommet, en i stua.

Stua. Frisk frukt og 4 flasker vann ventet

photo 3-10

photo 4-13

TV og seng på soverommet

photo 2

photo 4-2

På nattbordet, var det ett fancy kontrollpanel som kontrollerte elektriske gardiner, blackout, ikke forstyrr skilt med mer.

photo 3-1

Jeg la merke til at det sto en rekke store karafler med brennevin på en av hyllene over minibaren. Jeg ringte ned for å sjekke og ganske riktig: For de som bodde i suiter, var alt i minibaren gratis!

photo 3-9

photo 3

photo 4-12

Siden dette var en jobbtur fikk brennevinet hvile i fred, men den godt utstyrte Nespressomaskinen ble selvsagt tatt i bruk

photo 4

photo 1-8

Badet var utstyrt med June Jacobs amenities, gulv med varmekabler, separat dusj og badekar, samt en TV man kunne kope på når man ligger i badekaret eller gjør seg klar

photo 2-1

photo 3-2

photo 1

En annen kuriositet var badeanden som lå klar sammen med shampoo og såpe. Anden var 100% identisk med badeendene man får når man besøker Lufthansa sine First Class lounger, så den havna selvsagt i sekken min og har nå sin plass sammen med 30+ Lufthansaender på badet hjemme.

photo 3-4

Internet er gratis for alle gjester og fungerte meget bra.

Etter ett par sene telefonkonferanser ble det kveld i Berlin.

Grand Hyatt Berlin tilbyr også lounge til alle gjester i suiter og på Club level, men den åpnet ikke før kl 0700, så jeg fikk ikke testet loungen denne gangen.

Konklusjon: Grand Hyatt Berlin er definitivt ett ekte 5 stjerners luksushotell som ofte tilbys fra litt over den norske tusenlappen, helt på høyde med de flotte Park Hyatt man finner rundt om i Europa. Soleklart stedet å bo på i Berlin. Anbefales

Karakter 9 av 10

Quickfacts:
Lokasjon: Sentralt midt i Berlin, rett ved Potsdamer Platz
Rompris: 145 Euro per natt
Bonuspoeng opptjent / program: 2270 Hyatt poeng, Diamond status
Hjemmeside: Grand Hyatt Berlin
Fordeler: Moderne luksushotell der man ikke har spart på noen ting. Meget bra beliggenhet.
Ulemper: Loungen kunne godt åpnet litt tidligere midt i uken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *