Gratis streaming av filmer og TV-serier på Dubai International DXB

Dubai skal tilby gratis streaming av filmer og TV-serier

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Uten tilgang til flyplasslounge kan ventetid på flyplassen fort bli både dyr og kjedelig. På Dubais internasjonale flyplass DXB blir det imidlertid litt lettere å få tiden til å gå når passasjerene nå får tilbud om gratis streaming av filmer og tv-serier.

Tilbudet er en del av flyplassens WiFi-tilbud WOW-Fi og leveres i samarbeid med innholdsleverandøren ICFLIX. ICFLIX er på mange måter Midt-Østen og Nord-Afrikas svar på Netflix. Selskapet leverer filmer og tv-serier fra Hollywood, Bollywood og Jazwood. Tjenesten skal fungere enten du bruker laptop, nettbrett eller smarttelefon.

Innholdet fra ICFLIX vil være tilgjengelig på arabisk, engelsk og fransk språk.

– Hos Dubai Airports streber vi etter å levere en bedre opplevelse for vår kunder og videreutvikle flyplassopplevelsen for millioner av reisende. Vi skal bli best på å ta i bruk tilgjengelige digitale verktøy for å forbedre alle aspekter ved reisen og gi et bredt tilbud til være kunder. Vår kontinuerlige satsning på et av markedets beste WiFi-produkter gir kundene våre gratis tilgang til høyhastighets internett. Dette tilbudet skal nå berikes med innhold og nyheter, sier Eugene Barry, konserndirektør i Dubai Airports’ Commercial and Communications Group.

– Takket være samarbeidet med ICFLIX kan vi nå tilby et bredt utvalg av underholdning før og mellom flyreisene. Dette er en tjeneste som vil være helt gratis for våre kunder. Vi er glade for å kunne tilby dette for våre reisende og gleder oss til å se responsen.

Tilbudet med gratis streaming er i første omgang et prøveprosjekt med en varighet på to måneder. Etter prøveperioden skal tilbudet evalueres av Dubai Airports og ICFLIX.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *