Harde kutt i EuroBonus-opptjening på Widerøe’s Norge Rundt billett

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Widerøes Norge Rundt billett har vært et yndet objekt for bonusjegere for lettere å oppnå høyere status i EuroBonus. For en relativt lav pris har man kunne fly Norge rundt i 2 uker og opptjene poeng og segmenter på rutene som ikke er en del av de statsstøttede anbudsrutene.

I følge InsideFlyers ekspert på området, Cecilie Larsen var det tilfeldig hvilken bookingklasse man havnet i når man bestilte turene sine gjennom Widerøes internettportal for dette. Det vil si at man ikke nødvendigvis bare opptjente laveste poengsats, altså 250 poeng per strekning, men hun fremhever at enkelte segmenter kom i bookingklasse C og D som gir hele 1 000 poeng per strekning. Dette kan jo fort gi mye poeng. Enkelte medlemmer av vårt forum har rapportert at de har klart over 50 flighter med Widerøe på dette tilbudet. Men nå blir det altså mindre lukrativt for bonusjegere å benytte tilbudet.

Fra nå av vil det bli en fast satt poengsum man opptjener uansett hvor mange strekninger man flyr. Følende fremgår av vilkårene for Norge Rundt billetten:

«EuroBonus: Medlemmer opptjener 2 890 poeng for 1 sone, 3 490 poeng for 2 soner, 3 990 poeng for 3 soner og 1 890 poeng for ekstra uke.  Poengene registreres etter endt reise. Det gis ikke poeng per flystrekning.»

Sonene som omtales er at landet er delt inn i 3 soner. Sør for Trondheim, mellom Trondheim og Tromsø og nord for Tromsø. Prisen for billettene blir høyere ut fra hvor mange soner man vil ha inkludert.

Du kan forøvrig lese mer om Widerøes Norge Rundt tilbud på denne linken.

Mange medlemmer på vårt forum gir uttrykk for at de er lei seg for at denne gode muligheten til både å se mye av landet og samtidig gjøre en god opptjening av EuroBonus-poeng forsvinner.

Hva synes du om dette? Bli gjerne med på diskusjonen som allerede er godt i gang i vårt forum som du finner på denne linken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *