Trumf lanserer shoppingportal!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som vi tidligere har skrevet om i vår artikkel om kortbruk, har man gode muligheter for å opptjene EuroBonus-poeng ved å overføre Trumf-bonus. Nå lanserer Trumf en egen shoppingportal som gir oss enda flere muligheter for å øke Trumf-saldoen!

Nettstedet viatrumf.no er nyeste satsning fra Trumf. Nettstedet fungerer som en shoppingportal som gir deg mulighet til å opptjene Trumf-poeng når du handler på nettbutikkene til deres partnere. Hver butikk har en definert bonus som man (ved kjøp) får utbetalt til sin Trumf-konto.

Trumf har inngått avtale med en rekke nettbutikker, herunder kjente navn som Ecco, Expedia, LekMer, Hotels.com og en rekke andre større og mindre aktører. Bonusen for kjøp varierer fra 4% og helt opp til 24% på nåværende tidspunkt.

Shoppingportalen fungerer på samme måte som f.eks. EuroBonus Shop og man må altså gå via nettstedet og videre til aktuell nettbutikk for å få bonus på kjøpet. Man logger inn med sin vanlige Trumf-konto og poengene overføres dit automatisk. Det er greit å vite at det oppgis at det kan ta noe tid før bonusen fra viatrumf.no overføres din vanlige konto og blir tilgjengelig for uttak!

EuroBonus
For oss med et bankende hjerte for reise er det muligheten for å overføre Trumf-bonusen til EuroBonus som er det viktigste. Overføringsraten er for tiden 13,89 poeng pr. overførte Trumf-krone.

Om man tar et tenkt eksempel med hotellbestilling fra Expedia, vil dette kunne gi deg følgende bonus:
– Hotellbestilling hos Hotels.com (via viatrumf) med en bonus på 8%.
– Bestilling på 5000,- vil i et slikt tilfelle gi en Trumf-bonus på 400.
– 400 Trumf-kroner vil kunne overføres til 5556 EuroBonus-poeng.

Om man i tillegg betaler med et kort som gir opptjening hos EuroBonus eller Trumf vil man ytterligere kunne øke antallet poeng, så her er det gode muligheter!

(Hovedbilde hentet fra viatrumf.no. InsideFlyer presiserer at vi ikke har noen tilknytning til viatrumf eller Trumf)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *