TUI: Ny signaturlåt -Heavy Tiger- Glitter og Rock´n Roll

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

– Vi satser ungt og friskt når vi nå har funnet vår nye signaturlåt. Heavy Tiger er et kjempekult jenteband fra Stockholm. De har «attitude» så det holder, er skikkelig rocka og har gitt oss en versjon av sangen som vi bare elsker. Det håper vi kundene våre gjør også, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

Tre unge svenske jenter med Rock´n Roll i sjelen og selvtillit bare et rockeband kan ha står bak sangen som er tilgjengelig på Tidal og Spotify (og TUIs nye reklamefilmer) fra og med 28.11.2016.

TUI-forespørsel

– Da vi fikk forespørselen fra TUI om å lage en ny versjon av den klassiske låten var det viktig å gjøre en helhjertet Heavy Tiger versjon. Jeg er kjempefornøyd med resultatet, det ble enda bedre enn forventet, sier Maja Linn Samuelsson.

 

 

Visse vil nok definere sjangeren som hardrock, men spør du jentene selv kaller de det «ekte rock´n roll». Bandet ble etablert i 2010 da jentene bare var 17 år gamle. Siden det har de turnert i hele verden, fra Tyskland og England til Japan og Vietnam. Jentene er for øyeblikket på turné med Backyard Babies.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *