Da starter vi Norges mest spennende julekalender

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Riktig god advent, da er vi endelig kommet til første desember, og vi starter Norges beste julekalender. Hver dag frem til den store dagen åpner vi en luke, hvor vi trekker ut en flott premie.

I dag starter vi med å gi bort  10.000 Nordic Choice Club poeng, som en heldig vinner får satt inn på sin klubb konto.

Dagens sponsor er:

choice-club-nordic

Hver dag frem til den 24. desember vil vi i vår julekalender / adventskalender presentere spennende premier fra våre sponsorer.

For å delta i kalenderen, kan du trykke på denne linken:

 

Våre sponsorer i 2016.

 

logos-new

 

Reglene er enkle:

InsideFlyers julekalender er felles for våre lesere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-post og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på e-post henvendelse fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrevet fra InsideFlyer.no

Du kan til enhver tid melde deg av ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige e-poster du vil motta fra oss.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier. Premier vil kun bli sendt innen Norden.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, og Danmark. Blant disse i alt 6 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode og lignende. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *