Hilton avslører svindel ved statusmatch

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som du kanskje har fått med deg har Hilton HHonors den siste tiden vært ganske så generøs med å matche deres kunders status hos andre hotellkjeder med samme nivå hos dem. Det å få matchet sin status er en fin måte til få umiddelbar (og kanskje litt ”ufortjent”) adgang til en høy status i hotellkjedenes lojalitetsprogrammer. På den andre siden er det jo et fin mulighet for dem som vurderer å bytte sin faste hotellkjede ut med en annen og allikevel få sine tilvante fordeler.

Hiltons lojalitetsprogram, HHonors har meddelt at det har vist seg at det har vært flere tilfeller der folk har forsøkt å fuske seg til en status via dette tilbudet om statusmatch.

Det har vist seg at mange har fabrikkert et bevis på at de har en elitestatus hos en anden hotellkjede. Dette har de e-mailet til Hilton HHonors som så har matchet deres status til deres program. Dette er selvfølgelig svindel, og Hilton vil som en følge av dette stenge de kontoene til de personene som har sendt inn falsk dokumentasjon.

Dessverre kan det se ut til at denne opprydningen går ut over uskyldige søkere. Det har vært flere meldinger om personer som har innsendt ekte søknader har fått deres Hilton HHonors-konto stengt.

Det er forståelig at Hilton går drastisk til verks mot den sin har forfalsket sin søknad, men det er jo beklagelig om det går ut over uskyldige, troverdige søkere.

Det er derfor to ting man bør være oppmerksom på:

  1. Ikke send inn en søknad basert på falske dokumenter. Det er en forbrytelse, og forbrytelser lønner seg aldri.
  2. Hvis du er uskyldig skal du selvfølgelig stå på ditt. Ikke gi opp kampen men sørg for å sende dem mer dokumentasjon på ditt medlemsskap og status i en annen hotellkjede. Hilton har ingen interesse i å forhindre oppriktige kunder i å få den statusmatchen som de tilbyr.

 

Artikkelen er opprinneligt fra skrevet for InsideFlyer.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *