Hilton HHonors – bo gratis i samarbeid med VISA

Salalah

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Er du medlem av Hilton hotellenes lojalitetsprogram Hilton HHonors. Da kan du ganske enkelt bo gratis på et av kjedens Hilton Kategori 1 hoteller. Vi skal prøve å fortelle deg hvordan. 

Via en blogg-kollega på InsideFlyer i UK, har det nå dukket opp en mulighet i forbindelse med en promotion. Hilton HHonors gjennomfører i disse dager en kampanje. Dersom du bestiller overnattinger via deres HHonors app, og betaler med et VISA kort får du nemlig 5 000 HHonors poeng ekstra. Men, vent et lite øyeblikk. HHonors billigste award uttak starter på akkurat 5 000 poeng.

Bildet jeg har brukt her på bloggen er fra Salalah Resort i Oman. Salalah er kanskje en av de rimeligste destinasjonene man kan reise til i Business Class med Qatar Airways. Dette kan kanskje være fordi det ligger veldig tett på grensen til Yemen. Jeg har vært i området ved flere anledninger og aldri hatt noen problemer. Vi siterer gode gamle Ingrid Espelid (ikke persillen).

«Juksa litt» i Salalah

Her er hvordan du får ett gratis opphold på et kategori 1 hotell:

Dette er egentlig for godt til å være sant, som i utgangspunktet betyr at du kan ha en 1 overnatting på en kategori 1 Hilton gratis (bortsett fra å kjøpe en drink eller litt digg i mini-baren), så lenge du bestiller gjennom HH-appen, og belaster noe på rommet og betaler regningen med Visa-kort (debet funker fint). Kategori 1 Hilton-hoteller krever kun 5 000 poeng, og du vil få 5 000 i retur!

Før du at du blir altfor begeistret skjønt, det er en veldig viktig detalj jeg trenger å gjøre klart. Hilton HHonors har en litt merkelig og ganske irriterende regel som fastsetter at ting du kjøper på deres Hampton, Home2 Suites og Homewood Suites ikke teller med i poengopptjeningen , og derfor er usannsynlig å utløse 5000 Bonus.

En rabatt på 5 000 poeng betyr også en 50% rabatt på et kategori 2 hotell (som koster 10.000 poeng). Og selvfølgelig kan du nå kjøpe disse poengene med 50% avslag.

Vi har enda ikke testet om du kan bruke dette tilbudet flere ganger. I et eksempel kan man jo tenke seg at et par – mann og kone, henholdsvis bestiller natt 1-3 og natt 2-4 via appen.

Go Salalah – السلام عليكم,(as-salām ‘alaykum).

Dersom du ikke er medlem av HHonors, kan du melde deg inn på denne linken.

Akkurat nå er det mulig å kjøpe Hilton Honors poeng til med 50% bonus.

Kommentar

  1. Henrik sier

    Tilbudet om å kjøpe bonus poeng gjelder bare utvalgte medlemer i følge kundeservice på Hilton Honors. Så fullt så billig blir det ikke for alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *