Hit flyr SAS i vår og sommer

SAS Airbus A320neo LN-RGL

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS åpner 180 direkteruter fra Skandinavia til Europa i vårens og sommerens trafikkprogram, forutsatt at reiserestriksjonene er lettet. I tillegg til å gjenåpne en rekke ruter, lanseres nyheter som Oslo-Faro, København-Larnaca og Stockholm-Barcelona. 

Etterspørselen etter flyreiser litt frem i tid øker, spesielt til varmere strøk. SAS setter derfor opp flere avganger til en rekke populære reisemål rundt Middelhavet.

Selv om det i dag råder strenge reiserestriksjoner på grunn av Covid-19, er det håp om lettelser fremover som følge av flere vaksinerte og mindre smittespredning i samfunnet. I takt med denne utviklingen, vil SAS øke kapasiteten på alle innenlands-ruter samt innen Norden og til store byer i Nord-Europa for å møte økende etterspørsel etter både fritids- og jobbreiser.

Mer fleksible alternativer

Fleksibilitet er viktig for de reisende, spesielt nå hvor reising er mer utfordrende enn vanlig. SAS har derfor introdusert mer fleksible ombookingsalternativer for å gjøre det enklere for våre kunder. Reisende kan kansellere internasjonale reiser opptil 72 timer før avgang og få en SAS Travel Voucher som er gyldig som betaling for alle SAS-destinasjoner. For innenriksreiser i Norge, Sverige eller Danmark tilbyr SAS ombooking uten avgift frem til en time før avgang for SAS Go Flex-billett. SAS Plus-billett er både ombookings- og refunderbar. Det gjelder både innenriksreiser og internasjonale reiser. Videre tilbyr SAS 24-timers åpent kjøp om kunden har booket reisen gjennom SAS. Les mer om SAS Flexible Booking

Fakta:

 • SAS starter opp 180 direktelinjer fra Skandinavia til Europa
 • SAS øker antallet avganger til Alicante, Malaga, Mallorca, Alanya, Nice, Roma och Athen 
 • SAS åpner i tillegg nye ruter med avganger fra april til:
  • Barcelona fra Oslo, København og Stockholm
  • Chania (Kreta) fra Oslo og København
  • Larnaca (Kypros) fra København og Stockholm
  • Faro (Algarve-kysten) fra Oslo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *