Hit reiser nordmenn i påsken

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Påske er ikke ensbetydende med fjell og ski. Påsken er også et høydepunkt for reiseglade nordmenn som ønsker å fly utenlands til storbyer og varmere strøk. København og London topper Norwegians topp ti-liste over utenlandsreiser i påsken. To amerikanske reisemål er også med på listen i år.

Storbyferie

Mange nordmenn vil reise på storbyferie i påsken. København, London, Berlin og Stockholm er mest populære.

Nordmenn reiser lengre

Mange benytter muligheten til å ta noen ekstra dager fri i påsken og reiser til andre kontinenter. De amerikanske byene Fort Lauderdale i Florida og Los Angeles i California er blant de ti mest populære reisemålene i påsken.

Sol og varme

Den lange vinteren vi har hatt betyr at mange vil reise sørover til sol og varme, og som vanlig er Spania favorittlandet. Destinasjoner som Malaga, Alicante og Barcelona er veldig populære nå i påsken.

Hjem til påske

Det er stor pågang på innenriksrutene, noe som viser at mange velger å reise hjem til påske, slik mange reiser hjem til jul. Rutene mellom Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger er spesielt populære.

Topp 10 Norwegian-destinasjoner til utlandet i påsken 2018

1. København
2. London
3. Berlin
4. Stockholm
5. Fort Lauderdale
6. Malaga
7. Los Angeles
8. Alicante
9. Barcelona
10. Budapest

Kommentar

  1. Oyv sier

    Ny flott tekstreklame her! Lett for leverandører å spre budskapet sitt i denne kanalen. Om dere skal bli sett på som mer enn en intern hjemmesnekret side må dere være mer kildekritisk, sikre mer substans/nyhetsverdi i sakene og rett og slett skrive bedre. Se https://flysmart24.no for inspirasjon for hvordan man kan bli interessant og relevant ut over den indre kjerne.
    Ellers må ingressene bli kortere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *