Hotelltest: Quality Spa & Resort Strømstad

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Strömstad er tilgjengelig både via landeveien via Svinesund eller med ferge fra Sandefjord på bare 2,5 time.

Quality Hotel Strömstad går for å være et flott Spa hotell med beliggenhet rett ved vannet i idylliske Strömstad. Men er det virkelig så flott?

Jeg besøkte hotellet i forbindelse med en forretningsreise tidlig i mai for en enkelt overnatting.

Hotellet er ikke videre sentralt lokalisert i Strömstad. Så det var en lang omvei for å komme dit. Og for folk som måtte ønske å ta en tur inn til sentrum av byen, er det en lengre gåtur, inkludert en fergetransport eller en lengre taxitur rundt.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Jeg ankom i bil og fant et parkeringshus hvor det faktisk var gratis parkering utenom i høysesongen.

Pakkenellikene ble medbrakt og jeg tok veien inn i resepsjonsområdet. Jeg hadde bestilt et standard dobbeltrom, og selv i mai, var det ikke spesielt billig.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Innsjekk gikk greit og smertefritt og jeg fikk nøkkel til et rom som var et godt stykke å gå fra resepsjonen. Mulig det er bare meg, men jeg har et inntrykk av at hver gang jeg bor på et hotell får jeg rommet som er lengst mulig gangavstand fra resepsjonen. Og når hotellet hadde lite belegg, så virker dette unødvendig.

Da jeg åpnet døren til rommet var jeg overrasket over hvor slitt det så ut. Og ikke minst hvor spartansk innredet det var. Greit nok at det var et ekstra rom hvor det var et bord og en restaurantstol (skrivebord – dog manglet det strømuttak), men akustikken i rommet var så ille at det var nesten umulig å snakke i telefonen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Det var skapplass til et helt kompani, og utsikten var fin. I tilknytning til hotellet ligger det en del leiligheter med kanaler inn i mellom. Litt Venezia stil over det, men ikke så mye aktivitet tidlig i mai. Eneste mulighet for å se TV var ved å ligge i sengen. I hjørnet av soverommet var det en stol. Men temmelig liten og direkte ubehagelig å sitte i. Badet virket også slitent. Baderommet var ikke større enn at dusjen hadde en håpløs dusjløsning hvor man fikk hele gulvet fullt av vann når man dusjet.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Rommet ved siden hadde for øvrig terrasse og var et hakk større. Men for en natt var jeg ikke villig til å legge på over 1 000 kr for å få en terrasse jeg likevel ikke skulle bruke. Og til tross for alle ledige rom denne kvelden, fant hotellet det tydeligvis ikke interessant og gi meg en bedre opplevelse ved å besøke deres hotell. Men ettersom jeg ikke har noen status i NordicChoice kan man vel heller ikke forvente en upgrade?

Jeg hadde en del arbeid som skulle gjøres, så jeg satt meg ned for å jobbe. Måtte koble ut skrivebordslampen for å få strøm til laptoppen. Virker noe lite gjennomtenkt. Etter en stund var jeg litt sulten så jeg stakk ned i fellesområdene, medbringende litt lesestoff. Restauranten virket usedvanlig kjedelig med møbler som sikkert var fancy men heller lite komfortable. Restauranten var for øvrig befolket med et par konferansegrupper.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Alternativ to var baren. Der hadde de også en meny. Men der var det så mørkt at man ikke kunne lese noe medbragt lesestoff, menyen var kjedelig, og den innleide duoen spilte så høyt at man ikke kunne høre seg selv tenke. Jeg fant derfor ut at middagen fikk bli en medbragt chips pose og dro tilbake til rommet.

Da det ble tid for å sove, fant jeg ut at dobbeltsengen var 2 smale enkeltsenger satt ved siden av hverandre som gled fra hverandre for ingenting. Jeg lå derfor å balanserte i en smal seng hele natten og sov ikke spesielt godt.

Neste morgen ble frokosten servert i restauranten. Den hadde en helt grei standard. Ikke veldig imponerende men heller ikke dårlig.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Utsjekk gikk uproblematisk og jeg var snart på veien igjen.

 

 

Oversikt

Fordeler

Fin spa avdeling
Fint uteområde som desverre bare har sin storhetstid i sommersesongen.
Gratis parkering i lavsesong

Ulemper

Elendig seng
Håpløs innredning av rommet
For høy musikk og for mørkt i baren
For langt fra byen
Kjedelig meny, høyt priset!

Komfort/Rom

Fasiliteter

Service

Valuta for pengene

Overall Rating

Konklusjon

Jeg var langt fra imponert over dette oppholdet. Mest skuffende var den dårlige kvaliteten på rommet. Det var rett og slett håpløst innredet. Om jeg kommer tilbake? Ikke om jeg kan slippe! Strømstad har tross alt andre mer sentralt plasserte hoteller.

2.3

Kommentar

  1. EB sier

    I mine øyne ligger dette hotellet høyere på skalaen – selv om jeg heller ikkeer fan av designstolene i restauranten (men trekk i poeng blir det ikke) og jeg er enig at slitasjen er synlig etter mange års drift. Distansen til sentrum blir for noen en fordel på lik linje med arrangementer på danske og eller tyskerfergen – man holder gruppen samlet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *