Hvordan få SAS AmEx Platinum selv etter avslag

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi elsker bonuspoeng, og vi anbefaler alle å skaffe seg kredittkort som opptjener disse herlige poengene. Bonuspoeng opptjent ved kortbruk er så godt som gratis penger, og det ville være dumt å ikke benytte seg av slike muligheter. Et av de mest ettertraktede kortene som opptjener bonuspoeng er SAS EuroBonus American Express Platinum (SAS AmEx Platinum).

SAS AmEx Platinum gir opptjening av EuroBonus-poeng, og er det kortet som gir best poengopptjening og de beste fordelene. Kortet er også det dyreste, og har høyest kredittgrense. Derfor stilles det også strenge krav til søkerens personlige økonomi og betalingshistorikk, noe ikke alle oppfyller.

Finn ut mer om fordelene ved dette og de andre kortene ved å lese vår guide til kredittkort med EuroBonus-opptjening.

På grunn av de strenge kravene til SAS AmEx Platinum, er det mange som får avslag på sine søknader om dette kortet. De fleste vil kanskje tenke at et avslag er endelig, deppe litt, og ikke tenke noe mer over saken. Vårt forum-medlem Prisjeger taklet avslaget på en litt annen måte, nemlig en måte som kanskje vil kunne hjelpe flere av våre lesere til å få sine søknader innvilget.

Prisjeger lyktes i å skaffe seg det etterlengtede kortet på tross av flere avslag:

Det hele begynte med at jeg hadde et ønske om AMEX Platinum, pga. den forholdsvis gode Eurobonus-opptjeningen, og ikke minst grunnet Companion Ticket. Jeg gjorde som de fleste nok gjør, gikk inn på søknadssiden på nett, logget på med BankID, og la inn mine detaljer. Som lovet kom svaret på denne søknadstypen umiddelbart: et høflig formulert automatisert avslag.

Det var jo fristende å bare la dett være dett: jeg ble veiet og funnet for lett for å inneha et så ”eksklusivt” produkt som SAS AMEX Platinum. Jeg er imidlertid ikke av typen som gir opp på aller første forsøk, og her kommer den store hemmeligheten om ”hvordan få SAS American Express Platinum selv om du har fått avslag på søknad på nett, og ikke oppfyller for eksempel krav til inntekt”.

Les resten av innlegget her.

 

Har du noen lignende opplevelser, eller andre tips du ønsker å dele?
Da hører vi gjerne fra deg i kommentarfeltet nedenfor, eller i forumtråden til Prisjeger.

 

Les også:

Guide til SAS EuroBonus
NorgesGruppen innfører gebyr for kortbetaling?
SAS MasterCard har introdusert PointEarner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *