Hyatt Diamond Challenge kun for inviterte!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I går skrev vi at «Hyatt Diamond Status Challenge er tilbake«. Dessverre ser det ut til at informasjonen som først ble publisert, dessverre ikke er helt korrekt. Diamond Challenge er tilbake – men ikke for alle.

Den amerikanske bloggen, View From the Wing, hadde fått informasjon om den nye Diamond Challenge fra Hyatt’s Manager for Corporate Communication, men det har tydeligvis blitt misforståelser eller feilkommunikasjon en eller annen plass på veien. Flere har nemlig forsøkt å melde seg på «utfordringen», men de aller fleste har fått avslag på sin forespørsel. Noen rapporterer om at de har fått innvilget, men det ser som sagt ut at det store flertallet får nei.

Det viser seg at den nye Hyatt Gold Passport Diamond Challenge eksisterer (med de krav som vi skrev om i går), men iflg. View From the Wing er den i utgangspunktet kun for spesielt inviterte. Denne nye Diamond Challenge (hvor man ikke trenger status hos en annen kjede) er ment som et salgsverktøy for Hyatt’s egen salgsavdeling for å sikre seg nye kunder. Den er imidlertid målrettet mot spesielt inviterte som salgsavdelingen ser et stort potensiale i å få som faste kunder. Det er ingen informasjon om hvem dette nøyaktig gjelder for, eller om man kan få lov til å motta en invitasjon til å delta via hoteller man måtte bo på.

Noen få rapporterer at de har lyktes i å få delta i denne Diamond Challenge, så om du skal bo på Hyatt en del i tiden fremover kan det likevel være verdt et forsøk å ta kontakt med Hyatt for å få en invitasjon. Det kan kanskje hjelpe å ha en del Hyatt bookinger på kontoen sin før man spør? Hvis man ikke lykkes, forsøk å høre med resepsjonen/concierge om du bor på et Hyatt-hotell. Det er mulig hotellenes salgsavdeling har mulighet til å gi deg en invitasjon. Her kan ikke vi garantere noe, men det kan være verdt et forsøk.

Som vi skrev i går, Hyatt Gold Passport Diamond er en av de beste statusene man kan ha om man har et reisemønster som gjør at du bor på Hyatts eiendommer når du er ute på reise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *