INSIDEFLYER JULEKALENDER: TIRSDAG 13. DESEMBER 2016

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

HO-HO-HO. Da har klokken akkurat passert midnatt, og vi er kommet til den trettende desember. Det var vært rekord stor oppslutning om årets julekalender, så vi må øke antall premier. Det er allerede over 400 stykker som har forsøkt å «knekke» åpen luke 13. Nå er den «ÅPEN».

For våre lesere som enda ikke har fått det med seg, driver InsideFlyer en kombinert reise-blogg, og et diskusjonsfora hvor bonuspoeng, bonus- og lojalitetsprogrammer, flyreiser og hoteller debatteres hver eneste dag.

Vi trekker ut flotte premier fra hoteller, lojalitetsprogrammer, samarbeidspartnere og flyselskaper.

Tradisjon tro, viderefører InsideFlyer årets julekalender. Hver dag frem til og med lørdag 24 desember, trekker vi ut en eller flere vinnere i vår julekalender. Vinnere annonseres i vårt forum. På denne lenken.

13 desember

Hvordan kan man delta ? Trykk på denne lenken, og du kommer til kalenderen. Luken får 13 desember er akkurat åpnet.

 

Luciadagen eller Lussimesse (latin festum Lucie virginis) er en minnedag i Den katolske kirkes og i Den ortodokse kirkes liturgiske kalendre for den sicilianske martyren den hellige Lucia. Dagen blir markert 13. desember, i Den katolske kirken mest på Sicilia og i Italia. Dagen er blitt utbredt også utenfor Den katolske kirken, siden 1850-tallet ikke minst i Sverige, blant annet med kåring av luciabrud og luciatog for barn. Seinere har den svenske markeringa blitt vanlig også i andre nordiske land.

Dagen for feiringen av Sankta Lucia faller tidsmessig alltid i adventstiden. Selv om dette kirkehistorisk ikke er på grunn av en tilknytning til adventstiden, men rett og slett fordi den hellige Lucia skal ha lidd martyrdøden den 13. desember, oppleves festlighetene, særlig i Skandinavia, nok som en førjulsskikk som er med på å berede grunnen for julefeiringen.

En stor takk til våre stolte sponsorer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *