Nedtelling for Lufthansa A350-900

nedtelling

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nedtellingen til leveringen av det mest moderne langdistansefly og det nyeste tillegg til Lufthansa-flåten har nå startet. Den 19. desember 2016 får Lufthansa sin første A350-900 og to dager senere, onsdag den 21. desember, vil flyet bli overført fra Toulouse til München.

Flyet er ventet å ankomme en gang på ettermiddagen. Deretter vil A350-900 gjøre en rekke gjesteopptredener på forskjellige flyplasser i Tyskland. I perioden før og etter juleferien, vil Lufthansa piloter utføre treningsøvelser med en rekke forskjellige takeoff og landing prosedyrer. Detaljer om overføringsflight og øvelser vil bli lansert senere.

Eksklusiv A350 tur fra München til Hamburg

En dag før A350-900 settes inn i kommersiell trafikk mellom München og Delhi den 10. februar 2017 vil det ta av på en spesiell reise. For aller første gang, vil A350-900 ta av med passasjerer om bord den 9. februar.

Ruten denne dagen er en flyreise fra München til Hamburg og tilbake, vil gjestene få en unik mulighet til å være blant de første passasjerene ombord på verdens mest moderne langdistansefly.

Takeoff vil være klokken 10:30 med landing i Hamburg planlagt til 12:00. Passasjerene vil returnere til München rundt klokken 17:00. Billettprisen på € 179 (NOK 1600) inkluderer en tur/returreise med alle skatter og avgifter, og inkluderer også en mottakelse med frokost og musserende vin før takeoff i München – så vel som en gate hendelse i Hamburg, og mye mer.

Galley for Business class Foto: Lufthansa

Gratis Business klasse ?

En annen sak å merke seg ved Hamburg flyet: hvis du bestiller tidlig, har du en god sjanse til å reise i Business Class eller Premium Economy Class for samme pris på € 179.

Ruten kan bestilles på LH.com/A350 fra 13. desember og utover.

Lufthansa planlegger å basere ti typen A350-900 fly ved deres base i München. I alt ble 25 fly bestilt; med selskapet har ennå ikke bestemt seg for hvor de resterende 15 flyene skal være basert. Verdens mest moderne langdistansefly er en investering i fremtiden – den produserer 25 prosent mindre utslipp enn sammenlignbare flytyper, og er også vesentlig roligere under takeoff.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *