InsideFlyers julekalender: i dag deler vi ut en av årets beste premier!

InsideFlyers julekalender

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er mandag 18. desember og mindre enn én uke igjen til julaften! Etternølere som ikke har startet med juleforberedelsene bør virkelig kaste seg rundt nå. En kjapp sjekk i gavesekken viser at mange av de mest attraktive premiene i InsideFlyers julekalender fortsatt ikke er delt ut. For én heldig leser kan det derfor bli litt julaften allerede i dag!

I likhet med julenissen har også InsideFlyers julekalender en viktig medhjelper som er rød på nesen. I dag er det Norwegian som står for premien og i dag har flyselskapet virkelig vært rause. I dag deler vi nemlig ut hele 5000 Cashpoints til en heldig vinner!

By på oppgradering til premium med Norwegian!
Norwegians Premium-kabin Boeing 787 Dreamliner. Foto: norwegian.no

Med 5000 Cashpoints kan du velge og vrake i Norwegians rutenett. Du kan for eksempel ta med kona eller kjæresten til New York uten å betale eller spandere en tur til London på hele kompisgjengen. Vil du unne deg litt ekstra luksus kan du også bruke Cashpoints til å delbetale en Premium-billett i en av Norwegians Dreamlinere.

Norwegian Reward

Cashpoints fra Norwegian kan brukes som betalingsmiddel og hvert poeng er verdt én krone. Hvis du vil vite mer om hvordan Cashpoints fungerer og hvordan du får mest mulig at av reisene dine, anbefaler vi deg å lese vår guide til Norwegian Reward og vår guide til Norwegian-kortet.

Dagens sponsor 18. desember

Norwegian logo

Hver dag frem til den 24. desember vil vi i vår julekalender / adventskalender presentere spennende premier fra våre sponsorer. Vinnerne annonseres i forumet vårt.

Julekalenderen er åpen for alle våre lesere!

Trykk her for å delta!

Våre sponsorer i 2017

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *