Intervju med Eivind Roald om SAS-produktet og fremtiden, del 2

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Bonusfeber møtte SAS sin Vice President for sales & marketing, Eivind Roald, til en prat om SAS sitt produkt, fremtiden og ikke minst om EuroBonus. I denne del to av intervjuet snakker vi om fremtiden for EuroBonus og han avslører at det er større endringer på vei til neste år.

SAS siste flyselskap ut med billetter uten bagasje inkludert
Mange flyselskaper har lenge hatt billettklasser hvor det ikke er inkludert bagasje i prisen. SAS har nettopp innført dette produktet. Lenge etter konkurrentene. Eivind Roald innrømmer at SAS er sent ute med produktet, men sier også at de har forsøkt å følge kundenes ønsker. SAS mener at nå er den rette tidspunkt for å introdusere produktet og at kundene er klar til at ta godt imot det.

Se videointervju her:

Fremtiden for EuroBonus?
I intervjuet med Bonusfeber avslører Eivind Roald at SAS har startet med å forberede endringer i EuroBonus, som kan forventes neste vår. Arbeidstittelen er «Loyalty 3.0». Ideen bak «Loyalty 3.0» er at det skal dekke bredere enn EuroBonus idag. Han ønsker ikke at gå i detaljer rundt hva denne endringen innebærer ennå, men han forventer at de har plattformen på plass rundt nyttår og introduserer det til markedet i løpet av våren.

Dessuten forteller han at SAS ikke har truffet noen beslutning om at EuroBonus skal følge utviklingen i USA, hvor opptjeningen blir mer og mer omsetningsfokuseret.

På spørsmålet om EuroBonus er ved å endre sig fra et lojalitetsprogram til et bonusprogram, så siger han at EuroBonus skal inneholde begge elementer. «Loyalty 3.0» skal blant annet medvirke til at programmet både utvikler seg innenfor lojalitet, men også gi flere muligheter for bonusopptjening for de som ikke flyr så mye. Ifølge Eivind Roald, så ønsker SAS også i fremtiden å investere mere i å gi de mest lojale kundene flere fordeler.

Gode bonustilbud til høsten
Han bekrefter til Bonusfeber at SAS i løpet av høsten vil komme med et såkalt «Point Race», hvor der vil være mulighet for å oppnå betydelige rabatter på bonusreiser. Akkurat når og hvilke ruter ønsker han ikke å avsløre ennå.

Fremtiden vil dessuten også by på ennå flere partnere i EuroBonus, hvor det vil bli mulighet for å opptjene poeng på annet enn flyreiser.

Gikk du glipp av del 1 av dette intervjuet, kan du få det med deg ved å klikke på denne linken.

Intervjuet er gjort av Flemming Poulsen, Bonusfeber.dk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *