SAS med nye rabatter på EuroBonus-billetter

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS har stadig vekk kampanjer som er tidsbegrensede og som gir rabatt om man betaler med sine EuroBonus poeng. Nå er det ny kampanje, og denne gangen med norske destinasjoner. Se bare her:

Du må booke billetten senest 21. september (søndag) og reiseperioden er fra 12. oktober til 31. mai.

Reisemål og poeng-priser ser du her:

1609 11

At man kan komme helt til Longyearbyen for bare 5 000 poeng er jo et kjempekjøp. Distansen fra Kristiansand til Longyearbyen tilsvarer distansen fra Kristiansand til Alicante, og den må du ut med 30 000 poeng for i SAS GO og 50 000 poeng i SAS Plus til sammenligning. Selv uten rabatt er prisen til Longyearbyen meget god. Men vær oppmerksom på at dette er en populær destinasjon, så book så snart som mulig om du har tenkt å finne bonusbilletter til Longyearbyen.

Tromsø, Alta og Bergen for 5 000 poeng er også en meget god måte å bruke bonuspoeng på.

Så da er det bare å lage seg noen reiseplaner.

Apropos Kristiansand, så legger vi til dagens mest lettjente poeng-tilbud. Bestill deg et abonnement på Kristiansands-avisen Fedrelandsvennen og tjen opp til 8 000 ekstrapoeng avhengig av hva slags abonnement du bestiller. Du finner alle alternativene ved å klikke på denne linken.

Hovedfoto: Bjørn Pedersen. Andre bilder: SAS

1609 12

Kommentar

  1. MAN sier

    Hei,

    Stemmer det at man kan booke billetter på dette tilbudet og så ha mulighet til å avbestille billettene helt inntil 24 timer før reise? Leser dette i betingelsene, med bisetningen » cancellation fee may apply». Hva betyr, may apply, og hvilken sum er dette evnt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *