JetBlue blir første flyselskap med Airspace by Airbus i A320

Airspace by airbus

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det amerikanske flyselskapet JetBlue blir lanseringspartner for Airbus A320-familen med den nye Airspace by Airbus-kabinen. Det første flyet skal leveres i 2020. Se bilder og video fra den nye kabinen.

JetBlue er et amerikansk lavprisselskap med hovedbase på John F. Kennedy International Airport. Flyselskapets flåte består i all hovedsak av Airbus A320 og A321. JetBlue har i øyeblikket ordre på 25 Airbus A320neo og 60 Airbus A321neo med levering fra 2020. Under APEX EXPO-messen kunngjorde Airbus og JetBlue en avtale som innebærer at JetBlue blir første flyselskap som får levert Airbus A320neo med den nye Airspace-kabinen.

Robin Hayes– Airspace-kabinen er i tråd med vår visjon om å skape en opplevelse av komforten du har hjemme i din egen stue og vi ser fram imot et videre samarbeid med Airbus, sier Robert Hayes som er administrerende direktør i JetBlue.

Lanseringen av det nye Airspace by Airbus-interiøret vil ta JetBlues satsing på kundeopplevelse til et nytt nivå.

Airspace by Airbus

Airspace-kabinen ble først introdusert i 2016 for flytypene A330neo og A350. Under Paris Air Show i juni i år annonsert flyprodusenten at også A320-familien skal leveres med det nye kabindesignet. Kabinen skal utstyres med markedets største bagasjehyller som vil gi de reisende plass til flere og tyngre kolli. Veggene i kabinen er også gjort slankere slik at kabinen blir bredere.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Den nye kabinen får i tillegg ny kabinbelysning med regulerbare fullfarge LED-lys. Vinduene og vindusrammene kommer også i nytt design med integrerte vindusskjermer slik man finner i Airbus A350. Toalettene blir også romsligere og får blant annet stemningsbelysning, anti-bakterielle overflater og automatiske duftdispensere.

Kiran Rao– A350 XWB-kabinen er blitt svært populær og vi har fått gode tilbakemeldinger både fra passasjerer og profesjonelle designere. Denne annerkjennelsen har drevet oss til å overføre det nye designuttrykket til A330neo og nå også A320-serien, sier Kiran Rao, konserndirektør for produktstrategi i Airbus.

– De nye bagasjehyllene gir flyselskapene 40% mer kapasitet og plass til større håndbagasje sammenlignet med konkurrerende flytyper. Mer bagasjeplass vil gi raskere boarding og en bedre opplevelse for de reisende.

Se video av den nye kabinen

Kilde: airbus.com. Foto: airbus.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *