Norwegian har åpnet fra London til Singapore

London til Singapore

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian hadde i dag sin første avgang på den nye ruten fra London til Singapore. Dette er flyselskapets første direkterute fra Storbritannia til Asia. Det er også verdens lengste lavprisrute.

Flyselskapet Norwegian fortsetter sin tunge satsning i det britiske markedet og hadde i dag første avgang på sin nye rute fra London til Singapore. Ruten er 6 764 miles lang (10 885 km) med en flytid på 12 timer og 45 minutter, og er den lengste som noen gang er flydd av et lavprisselskap.

Én vei fra £149,90

Prisene starter på hyggelige 149,90 britiske pund, eller ca. 1600 norske kroner med dagens valutakurser. Hvis du vil unne deg litt ekstra luksus og bedre beinplass på turen starter prisen i Premium på 699,90 britiske pund (ca. 7500,- kroner). Da er også tilgang til flyplasslounge på Gatwick inkludert.

Den nye ruten fra London til Singapore flys med Norwegians største flytype Boeing 787-9, også kjent som Dreamliner.

Starter du reisen i Norge kan du selvfølgelig kjøpe gjennomgående billett fra Oslo Lufthavn. I skrivende stund finner vi priser fra ca. 3000,- kroner tur/retur i Norwegians lavpriskalender.

Norwegian 787 Dreamliner
Norwegian 787 Dreamliner inn for landing ved London Gatwick

Markering ved gaten

Norwegian åpnet ruten med en markering ved gaten med en smak av Singapore i form av mat, drikke og kulturelle innslag. Tilstede ved åpningen var også administrerende direktør ved Gatwick Airport, Stewart Wingate, og Ms Tan Yen Nee som er europeisk regiondirektør i Singapore Tourism Board.

Bjørn Kjos
Administrerende direktør i Norwegian, Bjørn Kjos.

– I dag har vi tatt med oss en smak av Singapore for å markere utvidelsen av våre langruteprodukter fra Storbritannia til Asia. Vi er svært glade for å kunne bygge videre på våre flyruter til USA, og gi både turister og forretningsreisende rimeligere tilgang Singapore og Sørøst-Asia enn noen gang før, sier Bjørn Kjos i Norwegian i en pressemelding fra flyselskapet.

– Dreamlineren har god nok rekkevidde til at vi kan utvide vårt langrutetilbud til nye steder verden over, samtidig som vi kan holde prisene lave nok til at alle kan ha glede av det. Dette er bare begynnelsen av vår britiske ekspansjon mot nye markeder og vi vil fortsette å lansere nye ruter til destinasjoner hvor prisene har vært for høye i for lang tid.

Fire ukentlige avganger

Den nye ruten vil ha fire avganger i uken fra London Gatwik. Mandag og torsdag kl. 10:30, og tirsdag og lørdag kl. 22:30. Retur fra Singapore Changi vil være kl. 08:50 på tirsdager, kl. 23:40 onsdag og søndag, og 08:15 på fredager.

Bonuspoeng

Våre lesere er over gjennomsnittlig opptatt av bonusprogrammer og bonuspoeng. Norwegian Reward-medlemmer opptjener selvfølgelig både Cashpoints og rewards, også på denne ruten.

Er saldoen lav på både bankkontoen eller Cashpointkontoen? Fortvil ikke. Norwegian har akkurat satt i gang en ny runde med Cashpoint Casino hvor du kan vinne inntil 5000 Cashpoints! Det er mer enn nok til en tur/retur-reise fra Oslo til Singapore.

Vil du vite mer om hvordan du kan få mest mulig ut av ditt Norwegian Reward-medlemskap? Les vår guide til Norwegian Reward og vår guide til Norwegian-kortet.

God tur!

Foto: norwegian.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *