Julehilsen fra redaktøren- InsideFlyer.no

julehilsen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Kjære leser av InsideFlyer.no

Juletiden er over oss, og responsen på vår julekalender har vært overveldende. Vi har også lykkes å passere over 6 000 likes på vår Facebook side. Vi har aldri opplevd lignende engasjement og iver.

Akkurat nå går min tanke til de 117 passasjerene som var ombord på flyet som ble kapret. Men tilbake, hjem igjen til Norge.

Vi lar julefreden senke seg over redaksjonen og ny leserrekord med over 300.000 sidevisninger hittil denne måneden, samt en meget god økning i antall forum-innlegg, engasjement og kommentarer.

Vi er tilbake i 2. juledag – da pleier det tradisjonelt sett å dukke opp mange gode romjuls salg og flyselskapene pleier å være veldig rause med rabattene.

Julaften

Jeg skriver denne julehilsen på selveste julaften, jeg føler meg litt som julenissen på bildet. Alle kalendergaver er stort sett trukket, alle gavene jeg selv skal gi er i hus. Ribben putrer i ovnen, bæring av ved utgår og vasken gjør Jif-moppen.

Da gjenstår bare maset om de beste gavene, flest gaver og ikke minst de rette gavene.

Nå håper vi dere alle kan nyte juledagene og få hyggelige dager sammen med familie og venner.

Vi ønsker dere alle en god og fredfull jul.

Julehilsen – Merry Christmas & Always happy landings

Peter Fox & co.

 

God jul og godt nytt år –  Glædelig jul og godt nytår -Merry Christmas and a Happy New Year-Frohe Weihnachten und ein glückliches neues Jahr.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *