Julekalender: Få en flying start med Flying Blue Gold!

Julekalender 2019

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Liker du å fly med Air France, KLM og resten av gjengen i SkyTeam bør du absolutt prøve å sikre deg dagens premie i InsideFlyers julekalender. Air France har nemlig gitt oss enda et Flying Blue Gold-medlemskap som vi skal dele ut til en heldig vinner!

I dagens luke i InsideFlyers julekalender kan du vinne et Flying Blue Gold-kort for ett år. Flying Blue Gold gir deg ekstra fordeler med Air France og KLM, som har gode forbindelser fra mange norske byer og videre ut i veden.

Et Flying Blue gullkort gir deg en rekke fordeler når du flyr med Air France, KLM og andre flyselskap i SkyTeam-alliansen. Du opptjener ekstra mange bonuspoeng når du flyr og du kan ta med ekstra innsjekket bagasje. Du får også tilgang til SkyTeam sine flyplasslounger over hele verden.

I dagens luke i InsideFlyers julekalender er det vår samarbeidspartner Norwegian Reward som har åpnet gavesekken og i dag har de virkelige vært generøse. Under dagens luke skjuler det seg hele 7500 CashPoints som kan brukes til å kjøpe flybilletter fra flyselskapet Norwegian. 7500 CashPoints er mer enn nok til flere tur/retur-reiser til USA og mange helgeturer i Norge eller Europa. Legger du i noen kroner ekstra kan du til og med få reise i Norwegians fantastiske premiumkabin!

1 CashPoint er verdt 1 krone når du bestiller flybilletter og CashPoints kan også brukes til å delbetale reisen med.

Dagens sponsor 21. desember

Flying Blue Air France KLM

Hver dag frem til den 24. desember vil vi i vår julekalender / adventskalender presentere spennende premier fra våre sponsorer. Vinnerne annonseres i forumet vårt.

Julekalenderen er åpen for både nye og gamle lesere.

Trykk her for å delta!

Våre sponsorer i 2018

InsideFlyers julekalender 2018

Vilkår for deltagelse i konkurransen

InsideFlyers julekalender er felles for våre lesere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-mail og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på e-mail fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra InsideFlyer.no/dk/se.

Du kan til enhver tid avmelde deg ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige mail du vil motta.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk/se og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, Danmark og Sverige. Blant disse i alt 9 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode og lignende. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *