Julekalender: vinn et opphold ved Clarion Hotel Copenhagen Airport

Julekalender 2018

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

På bittelille julaften, under luke 22, finner enda en av høydepunktene i årets InsideFlyer julekalender. I dag kan du nemlig vinne et opphold for to i premium rom på Clarion Hotel Copenhagen Airport.

I dagens luke i InsideFlyers julekalender kan du vinne et opphold ved Clarion Hotel Copenhagen Airport. Kommer du sent inn eller skal tidlig ut med fly er flyplasshoteller en god løsning. Et dobbeltrom for to personer ved Clarion Hotel Copenhagen Airport utenfor København er en perfekt måte å starte eller avslutte turen på.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport har uslåelig beliggenhet kun to minutters gange fra terminal 3. Hotellet byr på store, flotte og moderne rom, mat og drikke i toppklasse og en spaavdeling med oppvarmet saltvannsbasseng.

Dagens sponsor 22. desember

Nordic Choice Hotels

Hver dag frem til den 24. desember vil vi i vår julekalender / adventskalender presentere spennende premier fra våre sponsorer. Vinnerne annonseres i forumet vårt.

Julekalenderen er åpen for både nye og gamle lesere.

Trykk her for å delta!

Våre sponsorer i 2018

InsideFlyers julekalender 2018

Vilkår for deltagelse i konkurransen

InsideFlyers julekalender er felles for våre lesere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-mail og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på e-mail fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra InsideFlyer.no/dk/se.

Du kan til enhver tid avmelde deg ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige mail du vil motta.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk/se og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, Danmark og Sverige. Blant disse i alt 9 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode og lignende. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *