Julekalender: vinn en reise for to personer i Air Canada Premium Economy

Julekalender 2019

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er julaften! Ventetiden er over og det er på tide å la julefreden senke seg. Før vi kommer så langt skal vi imidlertid gi bort den kanskje aller flotteste gaven i InsideFlyers julekalender 2018.

I dagens luke i InsideFlyers julekalender byr vi på en reise for to personer til en valgfri destinasjon i Air Canadas nettverk! Med Air Canada Premium Economy reiser du behagelig med større sete, godt med benplass og et førsteklasses underholdningssystem. Mat og drikke er selvfølgelig inkludert.

Air Canada er Canadas største flyselskap og betjener mer enn 200 destinasjoner verden over.

Dagens sponsor 24. desember

Air Canada logo

InsideFlyer vil med dette takke alle som har deltatt i årets julekalender og til alle våre sponsorer som har vært med på å gjøre adventstiden litt mer spennende for våre lesere.

Trykk her for å delta!

Våre sponsorer i 2018

InsideFlyers julekalender 2018

Vilkår for deltagelse i konkurransen

InsideFlyers julekalender er felles for våre lesere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-mail og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på e-mail fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra InsideFlyer.no/dk/se.

Du kan til enhver tid avmelde deg ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige mail du vil motta.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk/se og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, Danmark og Sverige. Blant disse i alt 9 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode og lignende. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *